Ay tutulmasında Koç ve İkizler burcuna dikkat! İşte 12 Haziran en şanslı ve en şansız burçlar

2022 yılının ilk Ay Tutulması 16 Mayıs Pazartesi gününde gerçekleşti. Kanlı Ay Tutulması olarak da adlandırılan bu tutulma esnasında burçlar kadar dolunayda ekonomik anlamda işleri biraz daha zorlaştırabilecek. Döviz ve altında yükseliş söz konusu olabilirken en şansız burçlar; Başak, Balık, Yengeç ve Oğlak; en şanslı burçlarda Akrep, Boğa, Kova ve Aslan olacak. Koç ve İkizler burcunda beklenmedik sürprizler olabilecek. İşte, 12 Haziran 2022 günlük burç yorumları...

Akrep Burcu 12 Haziran 2022 Yorumu

Hayatınızda önemli olan kişiler özen gösterin. Sağlığınızın üzerine düşerek ilişkiler anlamında yanlış ve aceleci davranmaktan uzak durun. Düşünceler içerisinde kalmaktansa kendinizi biraz daha rahatlatın. Ailevi sorunlarda biraz daha fazla yorulabilirsiniz.

Ve Galatasaray yeni Sacha Boey'ini buldu! Taraftar hayran olmuştu... Türkiye gece yarısı beşik gibi sallandı! Tokat'ta bir deprem daha! Fenerbahçe'nin ilk 11'i belli oldu! Sebastian Szymanski kararı verildi Meteorolojiden 16 il için kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı! Uğur Dündar'a babalık davası açan Dilara ilk kez konuştu! 18 Nisan 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı!