Avukatın sorusu hakimi bile kızdırdı!

İzmir'in Menderes ilçesine bağlı Gümüldür Mahallesi'ne Ankara'dan tatil için gelen 27 yaşındaki tercüman Tuğçe Koçaş hakaret ettiği gerekçesi ile başına kaldırım taşıyla vurularak yaralanmıştı. Genç kadını hastanelik eden 46 yaşındaki Okan Ş.'nin tutuksuz yargılanmasına devam edildi. Tuğçe Koçaş'a, "Kaldırım taşının sizi hedef aldığını nereden anladınız?" diye soran sanık avukatı hakimi bile kızdırdı. Hakim "Taş hedefi bulmuş, bu nasıl soru? Mantıklı sorular sorun" şeklinde tepki gösterdi.

Ankara'da yaşayan tercüman Tuğçe Koçaş, geçen yıl Ağustos ayında tatil için İzmir'in Menderes ilçesine bağlı Gümüldür Mahallesi'ne geldi.

Burada çevirisini yaptıkları kitapları, kiraladıkları stantta satan Koçaş ve arkadaşı Kısmet Senem Şahin, sık sık müşteri olarak gelen Okan Ş.'nin konuşmalarından rahatsız oldu.

İddiaya göre Okan Ş., kitap satın almaya geldiğinde din ve ırk konularında ayrımcı konuşmalar yaptı. Şahin de Okan Ş.'ye stantlarına gelmemesini söyledi.

Tokat depreminde kırılan fay hattı herkesi dehşete düşürdü! O bölgelerde kuvvetli yağış ve fırtınaya dikkat! Akaryakıt fiyatlarında son durum! İşte güncel fiyatlar Altın fiyatlarında hafta sonu hareketliliği! Kafe ve restoranlardaki fahiş fiyata boykot yarın başlıyor! Emekli maaşlarına zam mı geliyor! Yılmaz hazırlık var diyerek duyurdu