Avni Yıldırım Maçı ne zaman hangi kanalda? Canelo Alvarez - Avni Yıldırım ringe ne zaman çıkacak?

Avni Yıldırım maçı Ne zaman hangi kanalda soruları, Milli boksörün boks dünyasının en büyük isimlerinden Canelo Alvarez ile oynayacağı maçını takip edeceklerin merak konusu oldu. Peki Canelo Alvarez Avni Yıldırım ringe ne zaman çıkacak?

Avni Yıldırım Canelo Alvarez maçı hangi kanalda merak ediliyor. Dünyaca ünlü yıldız Canelo Alvarez serisine bir yenisini daha mı ekleyecek? Milli boksör Avni Yıldırım ise herkesi şoka uğratıp güçlü rakibini yenmek istiyor.

Canelo Alvarez Avni Yıldırım maçı ne zaman, hangi kanalda?

28 Şubat Pazar Türkiye saati ile sabaha karşı 03:00'te başlayacak Avni Yıldırım Canelo Alvarez karşılaşması SSport Plus kanalında yayınlanacak.

Kariyeri için dönüm noktası olan yılın maçıyla ilgili Avni Yıldırım: "Bu aşamaya gelene kadar çok zorlu yollardan geçtim, çok sabrettim ve çok çalıştım. Bu ülkenin öz evladı olarak ülkemin desteği ile başaracağım. Altın kemeri ülkemize getirmeyi çok istiyorum, elimden gelenin en iyisini yapacağım." dedi.

Ömer'den Cemre'ye Zübeyde Hanım'ın Atatürk'e söylediği ninni olay oldu İran'a ait askeri üsse hava saldırısı! Irak'ta peş peşe patlamalar Tokat depreminde kırılan fay hattı herkesi dehşete düşürdü!
Sonraki Haber