Fenerbahçe'nin yeni stoperi Attila Szalai İstanbul'a indi

Fenerbahçe ara transfer döneminde ilk imzayı Attila Szalai'ye attırıyor... 22 yaşındaki Macar futbolcu, sağlık kontrolleri için İstanbul'a geldi. Mesut Özil'i açıklayan Sarı-Lacivertliler'in yeni transferini de kısa sürede açıklaması bekleniyor. 3.5 yıllık sözleşmeye imza atacak olan Szalai, Fenerbahçe atkısıyla poz verdi.

Fenerbahçe'nin yeni stoperi Attila Szalai, imza için İstanbul'a geldi. Pazartesi günü sağlık kontrollerinden geçecek olan 22 yaşındaki Macar futbolcu ardından 3.5 yıllık sözleşmeye imza atacak. Szalai'yi taşıyan uçak saat 21.45'te Sabiha Gökçen Havalimanı'na iniş yaptı. Sarı-Lacivertliler'in yeni transfer daha sonra kendisini bekleyen kulüp yetkilileriyle birlikte havalimanından ayrıldı.

UEFA Uluslar B Ligi'nde Macaristan formasıyla A Milli Takım'a karşı 2 maçta da görev yapan ve Macarlar'ın kazandığı iki maçta da etkili bir performans sergileyen Attila Szalai, F.Bahçe Teknik Direktörü Erol Bulut'un geçen sezon Aytemiz Alanyaspor'a da aldırmak istediği bir isimdi...

Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nin Apollon Limassol takımında forma giyen futbolcunun büyük bir potansiyel sahip olduğunu yönetime rapor eden Bulut, bu kez istediği isme kavuşuyor. 2023'e kadar sözleşmesi bulunan Attila Szalai için 2 milyon euro bonservis ödeneceği ve sonraki satıştan pay verileceği öğrenildi. Sarı-Lacivertli yönetime yakın kaynaklar, futbolcunun yıllık 800 bin euro kazanacağı yönünde bilgi verdi.

İsrail, İran'a misilleme saldırısı başlattı! Denizolgun kendisini bakanlıkta tehdit eden kişiyi ifşa etti! Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde yarı finalistler belli oldu!
Sonraki Haber