Atık yağ fabrikasında peş peşe patlamalar!

Bursa'da atık yağ fabrikasında patlamalar meydana geldi. Alevler içinde kalan fabrika alevlere teslim oldu. Peş peşe gelen patlamalar korku ve panik yarattı. 15 itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangın havadan dron ile görüntülendi.

This browser does not support the video element.

Bursa'da, saat 19.00 sıralarında merkez Nilüfer ilçesi Ürünlü Mahallesi'ndeki atık yağ fabrikası yandı.

Atık yağların toplandığı kazanlardan biri henüz belirlenemeyen sebepten dolayı patladı. Büyük bir gürültü ile patlayan kazanın ardın fabrikadan alevler yükselmeye başladı.

İhbar üzerine olay yerine gelen Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına ait 15'e yakın ekip, alevleri anında müdahale etti.

Peş peşe gelen patlamaların ardından polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Yangının mesai saati dışında çıkması büyük bir faciayı önledi. İtfaiye ekipleri yarım saatlik çalışmanın ardından alevleri kontrol altına aldı. Dron ile alevler havadan görüntülenirken, gökyüzünü kaplayan siyah dumanlar Bursa'nın her yerinden görüldü.


İHA

Evden kaçtı sahibi dahil 3 kişi yaralandı! O anlar kamerada! Kağıthane'deki görüntüler ekipleri harekete geçirdi! İşte aldığı ceza Metro hattında arıza 27 saattir devam ediyor! Vatandaşlar isyanda... Safranbolu'da sokak ortasında dehşet! O anlar kamerada... İstinye'deki AVM'de yangın: Tahliye edildi Marmaris’te çatıların uçma anı saniye saniye kamerada...