Athena Gökhan'dan U dönüşü: İroni yaptım

Sosyal medya hesabından yaptığı muhalif paylaşımlarıyla adından söz ettiren Gökhan Özoğuz'un 'müsilaj' yorumu alay konusu olmuştu. Özoğuz, gelen tepkilerin ardından yeni bir paylaşım daha yaparak sözlerinin 'ironi' olduğunu öne sürdü.

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, Marmara'yı saran ve deniz salyası olarak bilinen müsilajın Kanal İstanbul projesi için kasıtlı üretildiğini iddia ederek iktidarı suçladı.

Özoğuz müsilaj felaketini hükümet tarafından üretildiğini ima ederek, "Hayatımızda ilk defa deniz salyası diye bir şey duyduk. Bu salya ne oldu da bir anda çıktı ortaya da Kanal İstanbul bunun ilacı denmeye başlandı? Bu Boğaz'da yalandan gemiyi karaya çarptırıp, gördün mü bak Boğaz'dan gemi kaza yapıyor filmiyle aynı gibi bir şey mi yine? Yalanınız batsın." şeklinde ilginç bir paylaşıma imza attı.

ALAY KONUSU OLDU

Özoğuz yaptığı bu açıklamanın ardından sosyal medyada alay konusu oldu.

Sosyal medya kullanıcıları Özoğuz'u alaya aldıkları ve tepki içeren yüzlerce paylaşım yaptı.

"İRONİ YAPTIM" SAVUNMASI

Tepkilerin ardından yeni bir açıklama yapan Özoğuz, İroni yaptığını iddia etti.

Özoğuz şu ifadeleri kullandı:

"Ya Ne olacaktı Gülümseyen gözler ile sırıtan yüz ifadesi Sayın Bakan Karaismailoğlunun " #Kanalİstanbul #denizsalyası nı bitirecek " açıklamasına tabiki bu mantıkla yorum yapılır. Ayna tutmak iyidir. İroni iyi çapari yapar"

Özoğuz'a gelen yorumlardan bazıları:

Meteorolojiden Ankara için fırtına uyarısı! İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? Meteorolojiden 17 il için fırtına uyarısı!
Sonraki Haber