Athena Gökhan’dan tepki çeken paylaşım

Atena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, 15 Temmuz için hazırlanan afişlere tepki gösterdi. Darbeyi üniforma giyen hainlerin gerçekleştiğini unutan Özoğuz, afişlerdeki darbecilerin üniformalı olmalarına taktı.

Yerel seçimlerde CHP’nin İstanbul Büykşehir Belediye başkan adayı Ekrem İmamoğlu’na verdiği destekle tartışılan Atena grubunun solisti Gökhan Özoğuz’un 15 Temmuz destanı afişlerini eleştirdiği paylaşımı tepki gördü.

DÜZGÜN YAZMAYI BİLE BECEREMEDİ
Özoğuz 15 Temmuz Destanı adı verilen afişlerin görüntülerini de paylaştığı mesajında şu ifadeleri kullandı: ‘Bu çizİmlerinden nefret ediyprum !Çok yanlış .Olayı sanki bütün TÜRK ASKERİ yapmış gibi hissettiriyor ,Türk Asker olgusunun itibarını zedeler mi acaba ? diye düşünmeden konması korkunç! Bu ülkeyi canı pahasına koruyan Türk Askeridir . BUNLAR DERHAL YASAKLASIN’ (Yazıdaki imla hataları Gökoğuz’a aittir)

İMAMOĞLU'NA DESTEK VERDİ
YSK'nın İstanbul seçimlerinin yenilenmesi kararının ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla CHP adayı Ekrem İmamoğlu’nu açıkca destekleyen Özoğuz, bir paylaşımında İmamoğlu'na Atatürk benzetmesi yapmış, takipçileri tarafından abartılı bulunan mesajları eleştirilmişti. Özoğuz seçimlerin ardından İmamoğlu’nu makamında da ziyaret etmişti.

Özoğuz daha önce bir cemaate yakın olduğu iddialarıyla gündeme gelen sanatçı, kamuoyunda abdest alırken çekilen fotoğraflarıyla da çok konuşulmuştu.

23 Nisan kutlamalarında öğrenciye tekme atan şüpheli yakalandı ABD’de Gazze’ye destek protestoları yayılıyor! Görenler hayret ediyor! Sağı tavuk solu horoz...
Sonraki Haber