Astsubaydan şok eden savunma

Adana'da 4 aylık hamile eşini, kayınpederini ve kayınvalidesini silahla öldürdüğü iddiasıyla tutuklu yargılanan Astsubay Ertuğrul G. duruşmada, "Her şey bir anda oldu. Pişmanım. Ben böyle bir suçu nasıl işledim, hala bilemiyorum" ifadelerini kullandı.

Adana'nın Merkez Seyhan ilçesi 2000 Evler Mahallesi'nde, 9 Temmuz 2019'da, Astsubay Ertuğrul G., 4 aylık eşi Büşra G.'yi (21),kayınpederi Cemal ve kayınvalidesini Sultan Ünlükıraner'i öldürmüş, sanık hakkında biri ağırlaştırılmış 3 müebbet hapis cezası istemiyle dava açılmıştı. Sanık Ertuğrul G., ikinci kez hakim karşısına çıktı.

"BU SUÇU NASIL İŞLEDİM BİLEMİYORUM"

Adana 9. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya sanık Ertuğrul G., tutuklu bulunduğu cezaevinden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla katıldı.

Duruşmada sanık avukatı da hazır bulundu. Sanık Ertuğrul G, savunmasında, "Her şey bir anda oldu. Pişmanım. Ben böyle bir suçu nasıl işledim, hala bilemiyorum." ifadelerini kullandı.

TANIKLARIN DİNLENMESİNE KARAR VERİLDİ

Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluğunun devamına karar vererek tanıkların dinlenmesi için duruşmayı erteledi. (AA)

Fenerbahçe'de Fred ile ilk puan kaybı Kızıl Goncalar dizisinde ortalık fena karışacak! Anıtkabir'e ilk ziyaret Milli Eğitim Bakanı Tekin ve çocuklardan
Sonraki Haber