Aslışah Alkoçlar anne oldu! Demirağ çifti bebeklerine kavuştu

HD Group'un veliahtı iş insanı Kaan Demirağ ile geçtiğimiz Şubat ayında nikah masasına oturan usta oyuncu Hülya Koçyiğit'in torunu Aslışah Alkoçlar anne oldu. 28 yaşındaki sosyetik güzel müjdeli haberi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurarak oğluna verdikleri ismi de açıkladı.

Yeşilçam'ın usta oyuncularından Hülya Koçyiğit'in torunu ve Ender-Gülşah Alkoçlar çiftinin 28 yaşındaki kızları sosyetik güzel Aslışah Alkoçlar ilk kez anne olmanın heyecanını yaşadı. Geçen Şubat ayında gıda sektöründe faaliyet gösteren HD Group’un veliahtı 37 yaşındaki Kaan Demirağ ile evlendikten kısa bir süre sonra bebek beklediğinin müjdesini sosyal medya hesabından vermişti. Çift, bugün sabah saatlerinde ilk bebeklerini kucaklarına aldı.




CEM BEBEK DÜNYAYA GELDİ

Çift, dün sabah saatlerinde ilk bebeklerini kucaklarına aldı. Alkoçlar, güzel haberi yine sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu. Alkoçlar ayrıca oğullarının adını da bu paylaşımla duyurmuş oldu.

OĞLUNUN İSMİNİ AÇIKLADI

Bebeğine Cem adını veren Aslışah Alkoçlar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Oğlumuz Cem Demirağ 26.09.2021'de doğdu.Heyecanımız ve mutluluğumuzu bizimle paylaşan herkese sonsuz teşekkürler" ifadelerini kullandı.



Survivor Berna kimdir, kaç yaşında, nereli? Türk Telekom Wi-Fi Çatı 25 Nisan 2024 Perşembe TJK at yarışı programı açıklandı!
Sonraki Haber