Aslıhan Doğan Turan'dan çok konuşulacak açıklamalar! 'En büyük lüksüm…'

Ünlü futbolcu Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan, İkinci bebeğini dünyaya getirmek için gün sayıyor. Alem Talks'ın canlı yayın konuğu olan Doğan, özel hayatı hakkında samimi açıklamalar yaptı.

Aslıhan Doğan Turan ile futbolcu Arda Turan, Mart 2018'de evlenmiş, oğulları Hamza Arda'yı Ekim 2018'de kucaklarına almıştı. Çift ikinci bebeği bekliyor. Aslıhan Doğan Turan 6 aylık hamile ve sadece 2 kilo aldı. Sosyetik güzel Aslıhan Doğan Turan, Alem Talks'ın canlı yayın konuğu oldu.

"Hamileliğine rağmen formda kalmak için yemek yemiyor" eleştirilerine yanıt verdi. "Kendim kilo almayacağım diye karnımdaki bebeğimi düşünmemezlik yapamam" dedi.

EN BÜYÜK LÜKSÜ!

Aslıhan Doğan Turan ile futbolcu Arda Turan, Mart 2018'de evlenmiş, oğulları Hamza Arda'yı Ekim 2018'de kucaklarına almıştı. Çift ikinci bebeği bekliyor. Aslıhan Doğan Turan 6 aylık hamile ve sadece 2 kilo aldı. Sosyetik güzel Aslıhan Doğan Turan, Alem Talks'ın canlı yayın konuğu oldu. "Hamileliğine rağmen formda kalmak için yemek yemiyor" eleştirilerine yanıt verdi. "Kendim kilo almayacağım diye karnımdaki bebeğimi düşünmemezlik yapamam" dedi. Aslıhan Doğan Turan Mert Vidinli moderatörlüğünde gerçekleşen canlı yayının konuğu oldu.

Aslıhan Turan "Bunun dışında bir lüksüm yok. Hamza bahçede vakit geçirmeyi çok seviyor. Hava güzel olduğunda ya bahçede oynuyoruz ya da sitede tur atıyoruz" diye konuştu.

İkinci bebeğini dünyaya getirmek için gün sayan Aslıhan Doğan, geçtiğimiz haftalarda, 2. sayfa programına konuk olmuş ve çok konuşulan açıklamalar yapmıştı... . "6,5 aya yaklaştı hamileliğim 4,5 kilo aldım. Bugünlerden önce hep spor yapıyordum. Karantina başlayınca ev hareketleriyle devam etmek zorunda kaldım.Hamza'da nasıl 8 kilo aldıysam bunu da öyle bitiririm gibi geliyor. Ben dikkat ediyorum ama özel bir menüm yok."

'BAKIMLIYIM'

"Ojelerimi kendim sürüyorum. Saçlarım düz olduğu için yıkayıp çıktığımda fönlü gibi oluyor. Karantinada bakım konusunda zorlanmıyorum."

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail'in İran misillemesine ilk yorum! Yoğun bakımda tedavi gören Nuri Alço'dan haber var! Kırklareli'nde yolcu otobüsü devrildi! Çok sayıda yaralı var
Sonraki Haber