Asla gitmemeniz gereken en korkunç 10 bölge!

Tarih boyunca her topluluk kendi efsanesini yarattı. İnanışları gereği, kötülükten korunmak için adaklar sundu, ritüeller düzenlendiler. Bu efsanelerden bazıları günümüze kadar ulaştı. İşte görüntüleriyle kalp atışlarınızı hızlandıracak 10 ürkütücü yer...

Bebek Adası / Meksika

Meksika’nın güneyinde bulunan bu adaya ‘Bebek Adası’ denmesinin sebebi, adadaki ağaçların büyük çoğunluğunda oyuncak bebeklerin asılı olması. Oldukça, rahatsız edici bir atmosferi olan ada turistlerin uğrak mekanı haline gelmiş durumda. Adanın hikayesi ise şöyle; yıllar önce, kanalda boğulmuş küçük bir kız çocuğunun cesedi bulunuyor. Birkaç gün sonra aynı su kanalında oyuncak bir bebek bulan Don Juin Santana, küçük kızın bebeğini ağaca asıyor. Yıllar boyunca Santana, adadaki birçok ağaca bebek asmayı sürdürüyor, böylece küçük kızın ruhunu onurlandırdığını ve kötü ruhlardan koruduğunu düşünüyor.

Ve Galatasaray yeni Sacha Boey'ini buldu! Taraftar hayran olmuştu... Fenerbahçe'nin ilk 11'i belli oldu! Sebastian Szymanski kararı verildi Uğur Dündar'a babalık davası açan Dilara ilk kez konuştu! Deprem uzmanından korkutan uyarı geldi! AFAD yıkılan bina sayısını açıkladı! Uğur Dündar'a dava açan Dilara Gülatan'ın babası kim?