'Askıda ekmek'ten sonra ‘Askıda yün’

İstanbul’un Üsküdar ilçesinde yün satan işletme sahibi Zeynep Ünalmış tarafından uygulamaya konulan “Askıda yün” projesi ile ihtiyaç sahiplerine kışlık ürün yardımı yapılıyor.

Üsküdar'da yün dükkanı olan Zeynep Ünalmış tarafından uygulamaya konulan "Askıda yün" projesi doğrultusunda birçok ihtiyaç sahibine atkı, bere, kazak ve yelek gibi kışlık ürünler ulaştırıldı.

Uygulama doğrultusunda ilk olarak ihtiyaç sahipleri, yaş grupları ve hangi ürüne ihtiyaçları olduğu belirleniyor. Daha sonra yardımsever vatandaşlar tarafından satın alınan ve bağışlanan yünler sayesinde örgü grupları oluşturularak tespit edilen kurumlara hırka, yelek, kazak, atkı, bere, eldiven ve elbise gibi ürünler örülerek gönderiliyor.

"ASKIDA YÜN İLE İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞIYORUZ"

İşletme sahibi Zeynep Ünalmış, yıllardır hayalini kurduğu bir projeyi gerçekleştirdiğini belirterek, “Uzun süredir hayalini kurduğum projeyi sonunda gerçekleştirdim. Yakın dostlarımla oluşturduğumuz örgü grubu ile ihtiyaç sahiplerini araştırmalarımız sonucu belirliyoruz. Yaş gruplarına göre ördüğümüz ürünleri onlara ulaştırıyoruz. Bugün de örgü örmek için toplandık. Burada örülen örgüleri Ataşehir Çocuk Yurdu’ndaki engelli kardeşlerimize götüreceğiz. Soğuk havalardan korumak için özellikle önü kapalı ürünler istediler. Sizin aracılığınız ile geniş alanlara yayılırsa daha çok “Askıda yün” kutusu temin edeceğiz ve bu projeye katılmak isteyenlere ulaştıracağız. Böylece oluşturulan yün grupları sayesinde hep birlikte bir ağacın dalları gibi yayılacağız…" dedi.

Metin Külünk'ten Rifat Hisarcıklıoğlu'nun paylaşımına tepki! 19 Nisan 2024 Cuma TJK at yarışı saatleri açıklandı! İşte o saatler 18 Nisan 2024 TJK at yarışı koşu sonuçları açıklandı!
Sonraki Haber