Aşk-ı Memnu'nun Cemile'si son haliyle gündemde!

Aşk-ı Memnu dizisindeki Cemile karakteriyle tanınan Pelin Ermiş, son haliyle dikkat çekti. Ermiş'in son görüntüsü hayranlarından tam not aldı. Diğer taraftan, hayranları Ermiş'i tanımakta güçlü çektiklerini belirtti.

Unutulmayan diziler arasına adını yazdıran Aşk-ı Memnu tekrar bölümleriyle bile gündem oluyor. Aradan geçen yıllar ile birlikte Aşk-ı Memnu oyuncularının değişimleri de oldukça konuşuluyor.

Aşk-ı Memnu dizisi ile yıldızı parlayan Baran Akbulut'un yeni imajından sonra Aşk-ı Memnu'nun Cemile'si Pelin Ermiş de merak konusu oldu.

Aşk-ı Memnu'nun Cemile'si Pelin Ermiş değişimi ile dudak uçuklattı. Fazla kilolarından kurtulduktan sonra yüzüne estetik yaptırdığı iddia edilen 38 yaşındaki Pelin Ermiş'in son hali dikkat çekti.

"SADECE BOTOKS YAPTIRDIM"

Pelin Ermiş, estetik yaptırdığı iddialarını yalanlasa da sosyal medya kullanıcıları neredeyse tanınmayacak halde olan oyuncunun estetik yaptırdığı yönünde hemfikir. Ancak güzel oyuncu bu konuda daha önce de açıklama yapmış ve estetik yaptırmadığını söyleyerek "Sadece alnıma botoks yaptırdım" demişti.

Ermiş bayram pozlarıyla hayranlarından beğeni topladı.

Emekli maaşlarına zam mı geliyor! Yılmaz hazırlık var diyerek duyurdu Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada! Beşiktaş'ta genç oyuncunun sözleşmesi feshedildi
Sonraki Haber