AŞK 101 dizisi için karar verildi! Yeni sezon tarihi belli oldu!

Aşk 101 dizisi Netflix Türkiye'de en çok izlenen Türk dizileri arasındaki yerini kısa sürede almıştı. Yeni sezon tarihi ise aylardır takipçilerinin merak konusu olmuştu. Dizinin ne zaman yayınlanacağı ise izleyici ile paylaşıldı.

Netflix Türkiye'de en çok izlenen diziler arasında yer alan ve yayınlandığı günden bu yana ilgi konusu olan Aşk 101 dizisi ile ilgili karar verildi. Dizinin birinci sezonu geride kaldı. Senaryosu ile birçok kesimden eleştiri alan popüler aşk dizisi Aşk 101 aylar boyunca gündemde kalmıştı.

Artık merak son buldu. Aşk 101 yeni sezon tarihi izleyici ile paylaşıldı. Senaryosu ve oyuncu kadrosu ile sık sık gündeme gelen Netflix Türkiye dizisi Aşk 101 30 Eylül 2021 tarihinde yeni sezona başlayacak.

Oyuncu kadrosunda değişiklik olup olmadığına dair bilgi arayışına giren izleyiciyi endişelendirecek bir durum yok. Son anda bir değişiklik yaşanmadığı takdirde Aşk 101 dizisi oyuncu kadrosunda bir değişiklik yaşanmayacak.

Aşk 101 dizisi yeni sezonda oyuncu kadrosunda değişikliğe gidilmeyecek. Ancak farklı oyuncularla dizinin zenginleştirileceğine dair gelen haberler var.

Eylem Tok olayına Kızılcık Şerbeti dizisinde mesaj verildi! Arda Güler sahneye çıktı, Real Madrid tarifeyi açtı! Ünlü komedyen Hasan Can Kaya'dan Cem Yılmaz'a sivri dilli cevap
Sonraki Haber