Aşı, PCR ve HES zorunluluğu karşıtlarından balonlu eylem

Aşı, maske, HES kodu ve PCR testi zorunluluğuna karşı olduklarını belirten Plandemi Büyük Buluşma Platformu'ndan bir grup balonlu eylem yaptı. Platform adına açıklama yapan Ali Osman Önder, "Biz aşı dayatmasına karşıyız, biz PCR dayatmasına karşıyız, biz HES kodu dayatmasına karşıyız" dedi.

This browser does not support the video element.

Plandemi Büyük Buluşma Platformu'ndan yaklaşık 50 kişilik bir grup, Saraçhane'deki İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) binasının yakınında toplandı. Salgın karşıtı grup, "Maske, mesafe hepsi hikaye", "İnsanlık için elele" yazılı pankartlar açtı.

Plandemi Büyük Buluşma Platformu adına basın açıklaması yapan Ali Osman Önder, "Biz aşı karşıtı değiliz, isteyen istediği kadar fıçı fıçı aşı olabilir. Biz aşı dayatmasına karşıyız, biz PCR dayatmasına karşıyız, biz HES kodu dayatmasına karşıyız" dedi.

Siyasilerin maskesiz, etrafındakilerin ise maskeli olduğunu öne sürerek maskesiz olarak toplu taşımaya binmek istediklerini belirten Önder, HES kodunu dijital kölelik sistemine bir adım olarak niteledi. 2023 yılına kadar deri altı çiplerinin uygulamaya geçileceğini iddia eden Önder, küresel planların dijital barkodluk sistemiyle devam ettiğini belirterek "Biz bu uygulamaların kölesi değiliz, köle olmayacağız. Biz insanız" dedi. Platform üyeleri "Küresel faşizme hayır" şeklinde slogan attı. Açıklamanın ardından grup üyeleri, havaya beyaz balonlar uçurdular.

İHA

Turkovac aşısı nasıl elde ediliyor? Aşının içinde ne var? Tüm dünyanın beklediği haberi 'müjde' diyerek duyurdu! Covid-19 aşısı olmamak için ağaca tırmandı Aşı olmayanlara kısıtlama çağrısı yapan Gülbin Tosun aşı karşıtlarının hedefi oldu Karantinada tehlikeli anlar! 2 çocuğuyla kaldığı otel odasını yaktı Vaka sayısının 14 bine yaklaştığı Avusturya'da sokağa çıkma yasağı!