Aşı olmayanlara kısıtlama çağrısı yapan Gülbin Tosun aşı karşıtlarının hedefi oldu

FOX TV Ana Haber Spikeri Gülbin Tosun, aşı olmayanların salgını yaymamaları için kamusal ve toplumsal alanda giriş çıkış kısıtlamaları getirilebileceği yorumunda bulununca aşı karşıtlarının hedefi oldu.

This browser does not support the video element.

FOX TV Ana Haber Spikeri Gülbin Tosun, bültende Covid-19 aşısıyla ilgili bir haber sunumu sırasında aşı olmayanlara kısıtlama getirilebileceğini dile getirdi.

Tosun, "Aşı olmayanlara koronavirüs salgınını yaymamaları için kamusal ve toplumsal alanlarda banka, market, sşnema ya da alışveriş merkezleri gibi alanlarda giriş çıkış kısıtlaması getirilebilir mesela. Aşı karşıtlarının sunduğu hibçbir çözüm önerisi yok. Aşı konusunda enfeksiyon hastalıkları uzmanlarını dinlememiz gerekiyor. Aile hekiminize danıştıktan sonra aşınızı olunuz" dedi.

Bu yorumun ardından aşı karşıtları Gülbin Tosun'a cephe alarak sosyal medyada #HaddiniBilGülbinTosun etiketi açtı. Etikette paylaşım yapanların Covid-19 aşısını tavsiye eden birçok kişiye aynı tavrı sergilediği ortaya çıktı.

Turkovac aşısı nasıl elde ediliyor? Aşının içinde ne var? Aşı, PCR ve HES zorunluluğu karşıtlarından balonlu eylem Tüm dünyanın beklediği haberi 'müjde' diyerek duyurdu! Covid-19 aşısı olmamak için ağaca tırmandı Karantinada tehlikeli anlar! 2 çocuğuyla kaldığı otel odasını yaktı Vaka sayısının 14 bine yaklaştığı Avusturya'da sokağa çıkma yasağı!