'Arkas Aegean Link Regatta'da 56 tekne kıyasıya yarıştı!

İzmir Çeşme’de düzenlenen 500 bin kişi takip ettiği Arkas Aegean Link Regatta yarışları sona erdi. 28 Ağustos-1 Eylül arasında Çeşme koylarında düzenlenen yarışlar, renkli görüntülere sahne oldu.

İzmir’in Çeşme ilçesinde bu yıl üçüncü kez organize edilen 'Arkas Aegean Link Regatta' yarışları sona erdi. 56 tekne ve 500’ün üzerinde yarışçının katıldığı yarışlar Çeşme koylarında renkli görüntülere sahne oldu. Yarışların birincisi Arkas-M.A.T. Sailing Team olurken, Orsa Cheese ikinci ve Arnes üçüncü oldu.

HEDEF 100 TEKNE

28 Ağustos Çarşamba – 1 Eylül Pazar tarihleri arasında Çeşme’de yapılan 'Arkas Aegean Link Regatta' yarışlarına katılan ekipler farklı kategorilerde yarıştı. 4 günde 5 yarış gerçekleşti ve kategorilerde derece alanlar için kupa töreni düzenlendi. Kupa töreninde konuşan Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bernard Arkas, bu yıl yarışlara 56 teknenin katıldığını, önümüzdeki yıllarda bu sayının artması yönünde hedefleri olduğunu, 100 tekneye ulaşmak istediklerini kaydetti. Yarışçıların artması ile orantılı olarak, dünyanın dikkatini çekecek bir organizasyon yapmayı hayal ettiğini söyleyen Arkas, Arkas Aegean Link Regatta yarışlarının bir şirketin değil, Çeşme’nin, İzmir’in ve İzmirlilerin yarışları olduğunu ifade etti.

30 AĞUSTOS ZAFER KUPASI

Arkas Aegean Link Regatta yarışlarına Rusya’dan gelen bir ekibin de katıldığını, Rus yelkencileri yarışlara çekmek istediklerini kaydeden Arkas, yarışların Çeşme’nin tanıtımına önemli faydalar sağladığını söyledi. Çeşme’de düzenlenen ödül töreninin ardından Evrim Özkaynak konseri vardı. Yarışlar kapsamında düzenlenen Çeşme Belediyesi 30 Ağustos Zafer Kupası’nın ödül töreni, Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran’ın ev sahipliğinde gerçekleşti. Yarışların ikinci gününde denize açılan tekneler, denizi kırmızıya boyadı. Ilıca Şamandıra yarışından sonra Çeşme Marina yönüne doğru bir başka yarış düzenlendi.

"Mahzen-28" operasyonunda yakalanmışlardı! 21 zanlı tutuklandı "Ali Koç ve İsmail Hoca Fenerbahçe'yi biraz seviyorsanız istifa edin!" Fruktoz nedir? Sağlığa zararlı mıdır?
Sonraki Haber