Arkadaşa 13 milyonluk kazık kamerada

Üsküdar'da 7 yıllık arkadaşına piyangodan 13 milyon 200 bin lira çıktığını öğrenen kadın, bileti çaldı. Hırsızlık suçlamasıyla yargılanan kadının parayı tahsil etme ve bavullara doldurma anına ilişkin görüntüler dava dosyasına girdi. Duruşmada konuşan kadın, biletin kendisi için oynandığını söyleyerek kendisini savundu.

This browser does not support the video element.

Üsküdar’da geçtiğimiz yıl 7 yıllık arkadaşı Murat Sayın’a(44) ait 13 milyon 200 bin lira isabet eden sayısal loto kuponunu çaldığı ve parayı patronuna tahsil ettirdiği iddia edilen Mehtap Baysal ve patronunun yargılandığı davanın görülmesine devam edildi.

Anadolu 21. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya, müşteki Murat Sayın’ın avukatları Feray Köksal ve Batuhan Oğuz katılırken, sanık Mehtap Baysal’ın avukatı Erkin Çınar da salonda hazır bulundu.

“BENİM İÇİN BİLET OYNAMASINI İSTEDİM”

Tutuksuz sanık Mehtap Baysal duruşmaya Sesli ve Görüntülü Bilişim Sistemi(SEGBİS) ile bağlandı. Duruşmada savunma yapan sanık Baysal, “8 Mart günü ben Murat Sayın’ı arayarak benim için bilet oynamasını istedim. Buluştuktan sonra bana biletleri verdi. Çekiliş saatinden sonra saat 22.00 gibi biletlere baktım. Biletleri kontrol ettiğimde Murat Bey yanımdaydı. Bu şans oyunlarını sürekli oynadığım için oturup heyecanla sonucu beklemedik. Ben biletin çıktığını kendisine söylemek zorunda değildim. Kendisine güvenmediğim için sakladım. Fatih Yolcu benim patronumdur. Ona biletin bana çıktığını söyledim. Patronuma güvendiğim için böyle davrandım. Para benim olduğu için parayı hangi hesaba yatıracağıma da ben karar veririm. Ben parayı nereye yatırdığımı ve nasıl harcadığımı açıklamak zorunda değilim. Ben Fatih Yolcu’nun hesabından EFT yapılarak ve elden olarak tüm paramı aldım. İkramiyenin tamamı 13 milyon 200 liradır. Fatih Yolcu’ya kesinlikle bu olayla ilgili hiç para vermedim” dedi.

İHA

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Deprem sonrası heyelan yolu kapattı! İşte o anlar Genç kadın kameraya alıp erkek arkadaşından yardım istedi.. 10 milyonluk lüks araçlar ele geçirildi! Bakın neden getirilmiş... Dev gemi iskeleye böyle çarptı Şişli Belediyesi 48 işçiyi gerekçe göstermeden işten çıkardı!