Doğu Anadolu Bölgesi'nin en güzel şehirlerinden birisi olan Ardahan'da keşfedilmesi gereken yerler ve lezzetler

Birçok medeniyete ev sahipliği yapmış tarihi yapıları, doğal güzellikleri ve meşhur yöresel yemekleri ile milyonlarca turiste ev sahipliği yapan Ardahan'da, sizin için gezilecek yerler ve lezzetleri listeledik. İşte o yerler ve lezzetler...

Türkiye'nin Doğu Anadolu ve Doğu Karadeniz Bölgesi arasında bulunan Gürcistan sınırında kurulmuş Ardahan şehri, doğal güzelliği ve tarihi yapılarıyla Türkiye'nin en önemli şehirlerinden biridir.

Kars iline bağlı bir ilçe olan bu şehir 27 Mayıs 1992 yılında çıkarılan yasa ile Kars'ın ilçe konumundan ayrılarak Türkiye'nin bir ili olmuştur.

Her köşesi tarih kokan yerleriyle ünlü şehrimiz, doğal güzelliği ve meşhur yöresel lezzetleriyle milyonlarca yerli ve yabancı turiste ev sahipliği yapmaktadır.

İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri Fikri Doğan Hoca oldu! Konut kredileri güncellendi! İşte 1 milyon TL'nin 5 yıllık ödemesi Hasan Kılıç'ın ölümü sonrası İsmailağa'da post kavgası 23 Nisan mesajları! Tarım Kredi'den nisan ayına özel çılgın indirimler! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan emeklilere zam sinyali!