Arda'dan sonra bir Türk daha Barcelona'da!

Ocak ayı transfer dönemi sadece Türkiye'de değil Avrupa'da da tüm hızıyla devam ediyor. İspanyol devi Barcelona, Arda Turan'dan sonra bir milli yıldızı daha kadrosuna katmak için harekete geçtiğini öğrenildi. İşte detaylar...

İspanyol devi Barcelona Rüştü Reçber ve Arda Turan'dan sonra bir Türk yıldızı daha kadrosuna katmak için harekete geçti.

Çağlar Söyüncü, Premier Lig'de Leicester City formasıyla sergilediği başarılı performansıyla Avrupa'nın dev kulüplerinin dikkatini çekmeye devam ediyor.

Daha önce Premier Lig devi Manchester City'de Pep Guardiola'nın ilk hedeflerinden biri halindeydi.

25 yaş altı futbolcuları için ekstra bütçe ayıran Barcelona, sezon sonu için Çağlar Söyüncü'yü listesine aldı.

Bleacher Report yazarı Dean Jones, Barcelona'nın Çağlar Söyüncü'yü kadrosuna katmak istediğini öne sürdü.

Leicester City'nin şu ana kadar tekliflere olumsuz yanıt vermesi üzerine Ocak'ta herhangi bir girişimde bulunmamayı planlayan Katalan ekibinin sezon sonunda resmi teklif sunacağı kaydedildi.

Aynı haberde ayrıca Çağlar Söyüncü'nün sezon sonunda gelecek teklifleri değerlendirmeye açık olduğu ve Barcelona'nın teklifini kolay kolay reddemeyeceği kaydedildi.

2023 yılında sözleşmesi sona erecek Çağlar Söyüncü, sezon Premier Lig'de 21 maçta forma giydi ve takımına 1 gol, 1 asistlik katkı sağlamayı başardı.

Denizolgun kendisini bakanlıkta tehdit eden kişiyi ifşa etti! Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde yarı finalistler belli oldu! Cem Yılmaz'dan eski eşi Ahu Yağtu'ya zehir zemberek sözler...
Sonraki Haber