Arda Turan'ın yeni takımı belli oldu!

Medipol Başakşehir'in sözleşmesini feshettiği Arda Turan, Instagram hesabından yaptığı açıklamada futbol oynamaya devam edeceğini açıklamıştı. Dünyaca ünlü gazeteci Nicolo Schira da Arda Turan'ın yeni durağını açıkladı.

Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir'de deneyimli futbolcu Arda Turan'ın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi.

Turuncu-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, dün kulüp başkanı Göksel Gümüşdağ ile görüşen Arda Turan'ın kariyerinde yeni bir sayfa açmak için izin istediği belirtildi.

Medipol Başakşehir, Arda Turan'ı 2017-2018 sezonunun devre arasında Barcelona'dan 2,5 yıllığına kiralamıştı.

"FUTBOL OYNAMAYA DEVAM EDECEĞİM"

Başakşehir'le olan sözleşmesi feshedilen Arda Turan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda futbol oynamaya devam edeceğini ifade etti. Yaptığı açıklamada "Futbolcu kardeşlerime, arkadaşlarıma bundan sonraki kariyerlerinde başarılar diliyorum. Yaşadığımız tüm güzellikler, mutluluklar, anılarımın en özel yerinde olacak. Hayatım boyunca hep çok çalıştım, hep çok mücadele ettim. Yine öyle olacak. Yine en mutlu olduğum şeyi yapmaya; futbol oynamaya devam edeceğim." ifadelerini kullanan Arda Turan'ın hangi takıma transfer olacağı merak konusu oldu.

Arda Turan'ın yeni durağını dünyaca ünlü gazeteci Nicolo Schira açıkladı. Schira, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Arda Turan'ın Barcelona'ya geri döneceğini haziran ayında ise Galatasaray'a transfer olacağını duyurdu.

Başkentte kuvvetli lodosa dikkat! Tighe Barry Ayasofya Meydanı'nda Müslüman oldu İstanbul'da otomobiline çarpan kurye tarafından tornavidayla öldürüldü
Sonraki Haber