Arda Turan'dan olay Galatasaray açıklaması! 'Gerçek yüzlerini gördüm'

Galatasaray'a geri döneceği konuşulan Arda Turan, hakkında yapılan eleştirilere cevap verirken, Beşiktaş - Galatasaray derbileri ile ilgili de açıklamalar yaptı.

Sabah'a konuşan Arda, "Ben İspanya'da futbol oynarken zannediyordum ki, insanlar benimle birlikte seviniyor. Meğer öyle değilmiş. Kariyerimde bir düşüş başladığı zaman patır patır dökülen insanları gördüm. Bütün insanların gerçek yüzlerini görmüş oldum. İnsanlar, benim düşmemi beklemiş hep. Yahu hayatı boyunca Camp Nou'a akredite olmamış adam "Arda Turan, Barcelona'nın fiyasko transferi." bile dedi." ifadesini kullandı.

Arda sosyal medya üzerinden yapılan eleştiriler ile ilgili, "Benim kariyerimin aynısını yaşamış insanların burnundan kıl alabiliyor musun? Ama bana her şeyi yaptılar, çok üzerime geldiler. Ben bunları yaparken beni eleştirenlerin çoğu o zaman 10 yaşındaydı. Ama şimdi ellerine telefon alıp, beni eleştirebiliyorlar." dedi.

Arda Turan, "Twitter'daki insanlara bakıyorum da. Sürekli hakaret, sürekli caps. Hayat bu değil. Faydalı işler yapın, üretin. Sonra bana diyorlar ki, her gün konuşuyorsun. Ben konuşacağım tabi sen mi konuşacaksın? Ben konuşmak için 21 yıl bekledim, çalıştım." diye görüş bildirdi.

Beşiktaş - Galatasaray derbileri hakkında da görüş bildiren 33 yaşındaki futbolcu, "İnönü'de küfür yemek güzel olurdu. Bana güzel küfür ederlerdi. çArşı'dan birçok arkadaşım vardı. O atışmalar falan. Ben de hep İnönü'de iyi oynardım. Bana da güzel küfür ederlerdi. Eski derbiler çok başkaydı ya." diye konuştu.

Galatasaray hakkında da konuşan Arda, "Her sohbette Galatasaray'ı soruyorlar, cevaplamazsam 'Galatasaray'ı cevaplamadı adama bak' dememeleri için, bu sohbetlerde her soruya içtenlikle cevap verdim. Bir Galatasaray taraftarıyım. Galatasaray'ı çok seviyorum, tabi ki Galatasaray'da oynamak çok isterim ama benim bir yere yamanma gibi bir isteğim yok, 3 sene daha futbol oynamak istiyorum. Ben Galatasaray sorularına saygımdan cevap veriyorum. Galatasaray konusunda artık gerçekten konuşmak istemiyorum. Galatasaray konusu ile ilgili ne oluyorsa olsun hayırlısı olsun hiç önemli değil. Bu arada Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'e de acil şifalar diliyorum. Allah dermansız dert vermesin." dedi.

26 Nisan 2024 Cuma TJK at yarışı programı açıklandı! Gaziantep'te vatandaşları tedirgin etti! 25 Nisan 2024 TJK at yarışı koşu sonuçları belli oldu!
Sonraki Haber