Arda Turan, İngiltere'de manşetlerde!

İngiliz medyası, Medipol Başakşehir'le yollarını ayıran ve Barcelona'nın da 'kendine kulüp bul' dediği Arda Turan'ı manşetlerine taşıdı.

Arda Turan'ın, Medipol Başakşehir ile olan kiralık sözleşmesini karşılıklı anlaşarak feshettikten sonra Barcelona'ya geri döneceği iddia edilmişti. Barcelona'nın da Arda'dan kendisine kulüp bulmasını istemesi yıldız futbolcunun ortada kalmasına sebep oldu.

KAHRAMANLIKTAN SIFIRA

İngiltere'nin ünlü gazetesi Daily Mail, Arda Turan'ın kariyerinde yaşadığı düşüşü manşetine taşıdı. Barcelona'dayken zirveyi gören Messi ile takım arkadaşlığı yapan ve tüm dünyanın tanıdığı bir futbolcuyken az sayıda taraftarın önünde top oynayan Arda için "From Hero to Zero" (Kahramanlıktan Sıfıra) başlığını attı.

 

''KARİYERİ PARAMPARÇA OLMUŞ DURUMDA''

Haberde “Arda Turan bir zamanlar Türkiye’nin en heyecan verici yeteneğiydi. Barcelona’ya imza attığında 30 milyon sterlinlik bir oyuncuydu. Şimdiyse kariyeri paramparça olmuş durumda. Barcelona’ya giderek kariyeri zirve yapsa da sonrasında burada tutunamadı, kimileri kendisini gelmiş geçmiş en kötü transfer olarak nitelendirdi. Sonrasında 2.5 yıllık kiralık olarak Başakşehir’e gitti." ifadeleri kullanıldı.

''HAPSE GİRMEKTEN KILPAYI KURTULDU”

Arda Turan’ın Berkay Şahin ile yaptığı kavgadan da bahsedilen haberde, bu kavganın detaylarına da yer verildi “Arda silahına davrandı, bu yüzden hapse girmekten kılpayı kurtuldu” denildi.

ABD VE KATAR'DAN DA TEKLİF VAR

Barcelona'ya dönme ihtimali olmayan tecrübeli futbolcu, önceliği Galatasaray'a verdi. Sarı-kırmızılı kulübün hakkında vereceği kararı bekleyen yıldız oyucuya, ABD ve Katar'dan da teklif var.

TERCİHİ ABD OLABİLİR

MLS'te David Beckham'ın sahibi olduğu Inter Miami'nin istediği 32 yaşındaki futbolcuya, Katar ekiplerinden de taliplerin olduğu öğrenildi. Şayet Arda Galatasaray'a gidemezse tercihinin ABD'den yana olacağı gelen haberler arasında.

BARCELONA KAPISI KAPALI

İspanyol Marca Gazetesi özel haberinde, Arda'nın Barcelona ile sözleşmesinin devam ettiğini ancak geri dönmeyeceğini yazdı. Barça tarafından kadroda düşünülmeyen tecrübeli futbolcunun da gitmek istemediği kaydedildi. Karşılıklı olarak görüşülüp sözleşmenin feshedilmesinin yakın olduğu bildirildi.

26 Nisan 2024 Cuma TJK at yarışı programı açıklandı! Gaziantep'te vatandaşları tedirgin etti! 25 Nisan 2024 TJK at yarışı koşu sonuçları belli oldu!
Sonraki Haber