AÖL sınav giriş belgesi nasıl alınır? AÖL sınavı kaç saat sürecek?

AÖL sınav giriş belgesi nasıl alınır? AÖL sınavı kaç saat sürecek? Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılacak olan Açık Lise sınav saatleri ve giriş belgeleri araştırılmaya başlandı.

25- 26 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Açık Lise sınavları için adaylar heyecanlı. Adayların aklında ise bazı sorular var. AÖL sınav giriş belgesi nasıl alınır? AÖL sınavı kaç saat sürecek? Sizler için bu soruları yanıtladık. Açık Lise sınavları 3 oturumda gerçekleştirilecek olup Cumartesi ve Pazar günleri yapılacak. Öğrenciler 2. dönem sınav yerlerini MEB'in interbet sitesinden öğrenebilecek.

AÖL SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL ALINIR?

Açıköğretim Lisesi sınav giriş belgelerini aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

AÖL SINAV GİRİŞ BELGESİ SORGULAMA EKRANI

AÖL SINAVLARI SAAT KAÇTA BAŞLIYOR 2020?

25-26 Temmuz 2020 tarihlerinde Açık Lise 2. dönem sınavları yapılacak.

AÖL 1. OTURUM : 25 TEMMUZ CUMARTESİ - 09:30

AÖL 2. OTURUM : 25 TEMMUZ CUMARTESİ - 14.00

AÖL 3. OTURUM : 26 TEMMUZ PAZAR - 09.30

SINAVA GİDERKEN NELER GÖTÜRÜLMELİ?

Açık Öğretim Lisesi Kimlik Kartı, Açık Öğretim Lisesi Sınava Giriş Belgesi, Fotoğraflı Nüfus Cüzdanı (ya da eşdeğer bir kimlik kartı) sınava giren öğrencilerin yanında olmalıdır. Açık Öğretim Lisesi Kimlik Kartı ve Sınava Giriş Belgesi yanında bulunmayan öğrencilerimiz geçerli bir kimlik kartıyla (nüfus cüzdanı, ehliyet, pasaport) salon yoklama listelerinde isimleri olmaları halinde sınava alınacaklardır. Sınav günü yanınızda kurşun kalem ve silgi bulundurmayı unutmayınız.

Kulüpler Birliği geri adım atmıyor! TFF'ye istifa baskısı... İsrail'in sınırdaki hedeflerine 4 saldırı... Beşiktaş duble yaptı, 5 maç sonra kazanmayı hatırladı!
Sonraki Haber