Antalya'ya Havalimanı'ndan Çenger'e nasıl gidilir? Otobüs var mı? Taksi ne kadar tutar?

Tatil mevsiminin gelmesiyle birlikte tatilciler Antalya'ya akın etmeye başladılar. Uçakla seyahat eden yolcular Antalya Havalimanı'na inen yolcular Çenger'e nasıl gidileceğini araştırmaya başladılar. Vatandaşlar Antalya Havalimanı'ndan Çenger'e nasıl gidileceğini araştırmaya başladı. Peki Antalya'ya Havalimanı'ndan Çenger'e nasıl gidilir? Otobüs var mı? Taksi ne kadar tutar?

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte tatilciler Antalya'ya akın etmeye başladılar. Temmuz ve ağustos aylarında büyük rağbet gören Antalya'da en çok merak edilen konulardan birisi Çenger'e nasıl ulaşım yapıldığı oldu. Vatandaşlar Çenger'e nasıl ulaşım yapıldığını merak ediyorlar. Peki Antalya Havalimanı'ndan Çenger'e nasıl gidilir? Otobüs var mı? Taksi ne kadar tutar? Detaylar haberimizde...


ANTALYA HAVALİMANI'NDAN ÇENGER'E TAKSİ NASIL GİDİLİR?

Çenger’e taksi ile gitmek istiyorsanız havaalanında 7/24 size hizmet edecek bir taksiyi rahatlıkla bulabilirsiniz. Taksi ile Çenger’e 270 TL gibi bir fiyata ulaşımınızı sağlayabilirsiniz.

ANTALYA HAVALİMANI'NDAN ÇENGER'E HAVALİMANI'NA OTOBÜS İLE NASIL GİDİLİR?

Tercihiniz otobüs olacak ise öncelikle Antalya havalimanından ücretli havaş servislerinden ya da 600 numaralı otobüs hattından faydalanabilirsiniz. Antalya otogarına geldiğinizde 25 TL gibi bir fiyata şehirler arası otobüs firmalarından otobüs biletinizi satın alabilir ve Manavgat otogarına gidebilirsiniz. Manavgat otogarına geldikten sonra otogar servislerinden faydalanarak Çenger’e ulaşabilirsiniz.

ANTALYA HAVALİMANI'NDAN ÇENGER'E HAVALİMANI'NA TRANSFER İLE NASIL GİDİLİR?

Ucuz ve konforlü bit ulaşım için Bravo Transfer havalimanı transfer araçları sizi havalimanından istediğiniz noktaya kadar ulaşımınızı sağlayacaktır. Yolculuğunuza çıkmadan ulaşım numarasından transfer şirketini arayarak rezervasyonunuzu yaptırarak istediğiniz araç tipiyle yolculuklarınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Deprem bölgesi hava durumu raporu yayınlandı! İşte 11 ilde hava durumu Elazığ Belediyesi 56 taşınmaz satışı gerçekleştirecek! Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD ziyaretini erteledi!
Sonraki Haber