Antalya'da otobüste maske kavgası!

Antalya'da, şehir içi yolcu otobüsünde maskesini çenesinin altına takan kişi sürücü ve yolcularla tartıştı. Otobüsteki maske tartışması, bir yolcu tarafından anbean kaydedildi.

This browser does not support the video element.

Antalya'da Varsak-Fakülte güzergâhında çalışan VF01 hattında bir erkek yolcu, maskesini çenesinin altına takması nedeniyle kendisini uyaran sürücü ve yolcularla tartıştı. Yolcuların, uyarılarının ardından sözlü tartışma yaşandı.

ŞOFÖRÜN ÜZERİNE DOĞRU YÜRÜDÜ

Yolcuların ve sürücünün uyarılarını dikkate almayan yolcunun, “Ulan ne gerzek insanlar var ya. Polis kim, ben kimim?" demesi üzerine sürücü “Sakin olun, sessiz olun. Sayın abi o zaman otobüsten in aşağıya. Tartışma çıkarma" diyerek, aracın kapısını açtı. Duruma sinirlenen maske takmayan yolcu, sürücünün üzerine doğru yürüdü. Sürücünün maskesini düzgün takması gerektiğini tekrar söylemesi üzerine, tartışma devam etti. Bunun üzerine maske takmayan yolcunun otobüsten inmesi gerektiğini söyleyen sürücü, polisi arayarak şikayette bulundu. Yolcu, polis ekipleri gelmeden maskesini elinde sallayarak otobüsten indi.

Otobüsteki maske tartışması, bir yolcu tarafından anbean kaydedildi.

DHA

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Deprem sonrası heyelan yolu kapattı! İşte o anlar Genç kadın kameraya alıp erkek arkadaşından yardım istedi.. 10 milyonluk lüks araçlar ele geçirildi! Bakın neden getirilmiş... Dev gemi iskeleye böyle çarptı Şişli Belediyesi 48 işçiyi gerekçe göstermeden işten çıkardı!