Antalya Havalimanı'ndan Lara'ya nasıl gidilir?

Antalya Havalimanı'ndan Lara'ya nasıl gidilir? Sorusu Antalya'ya gelen turistlerin, en başta gelen sorularından biri oldu. Havalimanından Lara'ya nasıl ulaşım sağlayacağını araştıran vatandaşlar büyük merak içinde kaldılar. Sizin için bu haberimizde Antalya Havalimanı'ndan Lara'ya nasıl gidilir? Sorusunu detaylıca açıkladık.

Temmuz ve Ağustos aylarında büyük bir turist göçü alan Antalya'da vatandaşlar havalimanından Laraya nasıl ulaşım sağlayaklarını araştırmaya başladılar. Yerli ve yabancı turistler doğa harikası plajlara sahip Lara'ya nasıl gidebileceklerini merak ediyorlar. Antalya Havalimanı'ndan Lara'ya nasıl gidilir? Sorusunun cevabını sizin için derledik. İşte Antalya Havalimanı'ndan Lara'ya nasıl gidilir? Sorusunun cevabı.


ANTALYA HAVALİMANI’NDAN LARA’YA TAKSİ İLE NASIL GİDİLİR?

Antalya Havalimanı ve Lara arası 18 kilometre var. 31 dakika süren yol, 36 TL gibi bir ücret tutacaktır.


ANTALYA HAVALİMANI’NDAN LARA’YA BELEDİYE OTOBÜSÜ İLE NASIL GİDİLİR?

800 numaralı otobüs: 2 saate bir karşılıklı olarak Havalimanı ve Sarısu'dan hareket etmektedir. Sarısu'dan hareket eden bir otobüs trafik durumuna göre Işıklar'a 30-40 dakikada Lara'ya 60-70 dakikada gelebilmektedir. Sarısu-Havalimanı arası yaklaşık 1,5 saat sürmektedir. Hat üzerinde 2 adet belediye otobüsü çalışmaktadır.


ANTALYA HAVALİMANI’NDAN LARA’YA METRO VE TRAMVAY İLE NASIL GİDİLİR?

Antalya Şehir merkezi'nden Aksu ilçesi ilerisinde bulunan Expo botanik sergi merkezine kadar uzanan raylı sistem açık metro ve tramvay hattı ile havaalanı 1,5 km yakınına kadar ulaşım sağlayabilirsiniz. Buradan taksi veya otogar istikametinden gelen havaalanı 600 numaralı otobüse binerek ulaşım sağlayabilirsiniz.


ANTALYA HAVALİMANI’NDAN LARA’YA TRANSFER İLE NASIL GİDİLİR?

Antalya Havalimanı'ndan Lara’ya tercih edilen yöntemlerden birisi ekspres paylaşımlı ulaşım hizmetleridir. Bu ulaşım türünde ister size özel binek minibüs minivan araç ile isterseniz shuttle ile ucuz bir şekilde ve hızlı seyahat edebilirsiniz.

Survivor'da Anlat Bakalım ve Bil Bakalım gecesi heyacanı yaşanıyor! A. Demirspor - Galatasaray | İlk yarı oynanıyor Toz taşınımı, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışa dikkat!
Sonraki Haber