Annesinin dini nikahlı eşiyle kaçtığı ortaya çıktı

Mersin'in Anamur ilçesinde 7 gündür haber alınamayan Gülbahar Ş’nin nerede olduğu ortaya çıktı. Kaçmak için 18 yaşını doldurmayı beklediği öğrenilen Gülbahar'ın annesinin dini nikahlı eşiyle kaçtığı belirlendi.

Mersin'in Anamur ilçesinde bit haftadır kayıp olan 18 yaşındaki Gülbahar ayni evde beş yıl birlikte yaşadığı muz serası ustası 35 yaşındaki Uğur İ. İle birlikte kaçarak evlendiği ortaya çıktı.

KAÇMAK İÇİN 18 YAŞINI BİTİRMEYİ BEKLEMİŞ

Annesi Hatice Daver'in daha önceki eşlerinden olan kardeşleri ve dini nikahlı eşi Uğur'la ayni evde beş yıldır birlikte yaşayan Gülbahar, 17 Mayıs tarihinde 18 yaşını bitirdi. 22 Mayıs tarihinde ise üç ay önce evi terk eden annesinin dini nikâhlı eşi Uğur'la birlikte kaçarak Anamur'a 30 kilometre uzaklıktaki Toros dağlarının zirvesinde bulanan Teniste mahallesinde evlendiği ortaya çıktı.

BANA BUNU DA MI YAPACAKTIN?

Aslen Nevşehirli olan ve çalışmak için 6 yıl önce Anamur'a yerleşen Anne Hatice Daver, günlük işlerde çalıştığını sabah gidip akşam döndüğünü kızı Gülbahar ve Uğur'un evde kaldığını belirterek 'Aslında şüpheleniyordum ama yakıştıramıyordum, olamaz diyordum. Uğur son tartışmamızda üç ay önce evi terk etmişti. Bir hafta önce 18 yaşına giren kızım, gece saat iki sularında beni uyandırarak , " Evin içerisinde sıcaktan uyuyamadığını ve balkonda yatmak istediğini " söyledi. Ben de " tamam kızım yat " dedim. Sabahleyin kalktığımda ne evin içerisinde ne de balkonda yoktu. Hemen emniyet güçlerine giderek kayıp başvurusunda bulundum. Ortak kullandığımız bir telefonumuz var ve kızımla beraber kullanıyorduk. Yanına birkaç parça kıyafet ve kimliğini almış. Uğur bana bunu da mı yapacaktın" diye isyan etti.

26 Nisan 2024 Cuma TJK at yarışı programı açıklandı! Gaziantep'te vatandaşları tedirgin etti! 25 Nisan 2024 TJK at yarışı koşu sonuçları belli oldu!
Sonraki Haber