Anne ve babasını kaybedenlere ayda 600 TL yardım parası veriliyor! İşte Malatya öksüz ve yetim yardımı başvurusu...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı maddi desteği ihtiyacı olan ve Malatya'da ikamet edenlere destek veriyor... Aile Bakanlığı sosyal yardım projeleri çerçevesinde anne ve babası vefat eden öksüz ve yetimlere ayda 600 TL ödeme yapıyor. İşte, Malatya Aile Bakanlığı İstanbul öksüz ve yetim başvurusu..

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ihtiyacı olan ve Malatya'da yaşayan bireylere maddi yardım sağlamaya devam ediyor. Bu çerçevede da Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, annesi ve babası vefat etmiş olanlara ayda 600 TL yardım yapıyor.

ÖKSÜZ VE YETİM YARDIMI BAŞVURU KAPSAMI

Öksüz ve Yetimlere  Yönelik Düzenli Nakit Yardım Programı, 3294 sayılı Kanun kapsamında ihtiyaç sahibi olan annesi, babası  veya her ikisi de vefat etmiş çocuklara yöneliktir.

AİLE BAKANLIĞI ÖKSÜZ VE YETİM YARDIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Aile Bakanlığı öksüz ve yetim yardımı başvurularını, e-Devlet sistemi üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

e-Devlet sistemine giriş yaptıktan sonra, arama bölümüne "sosyal yardım" yazarak, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından verilen sosyal yardımlara ulaşabilirsiniz.

Arabalı vapurda dalgalar araç camlarını kırdı göçükler oluştu Alanya çift attı, Konya ateş hattında kaldı! Dilara Yücel Kadınlar Dünya Şampiyonluğu için ringe çıkıyor
Sonraki Haber