Anne-kız feci şekilde can verdi

Konya'da bir apartman dairesinde çıkan yangında alevlerin arasında kalan anne ve camdan atlayan 6 yaşındaki kızı hayatını kaybetti. Talihsiz ailenin yanan eve sadece bir ay önce taşındığı öğrenildi.

This browser does not support the video element.

Edinilen bilgiye göre, yangın, saat 02.00 sıralarında merkez Meram ilçesi Melikşah Mahallesi Meltemler Sokak üzerinde bulunan 5 katlı apartmanın son katında meydana geldi.

PANİKLE KENDİNİ PENCEREDEN SARKITTI

Feci yangının çıktığı dairede, hemşire olduğu öğrenilen anne Sevim Kayhan ile kızı Melek Dağ'ın yaşadığı öğrenildi. Korkunç yangında anne alevlerin arasında kaldı, kızı Melek ise durumu fark edip panikle kendisini pencereden sarkıttı. Çevredekilerin atlamaması yönündeki uyarılarına rağmen küçük kız aşağı düşerek yaşamını yitirdi.

ANNE-KIZ FECİ ŞEKİLDE CAN VERDİ

İhbar üzerine adrese itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin çalışmasıyla yangın söndürüldü. Ekiplerin yaptığı incelemede annenin evde yangında, küçük kızın ise yangından etkilendikten sonra düşerek hayatını kaybettiği belirlendi.

EVE 1 AY ÖNCE TAŞINDIKLARI ORTAYA ÇIKTI

Anne ve kızın cansız bedenleri Konya Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı. Ailenin yaklaşık bir ay önce evi satın alarak taşındığı ve anne Sevim Kayhan'ın hastanede hemşire olarak çalıştığı öğrenildi. Yangının çıkış nedeni yapılan araştırmanın ardından netlik kazanacak. Apartman komşusu olan Ömer Çayırbağ, "İtfaiyeleri gördük geldik. Çocuk düşmüş. Bir ay olmuş taşınalı, yeni gelmişler. Bayanı daha önce görmüştük" ifadelerini kullandı.

Tighe Barry Ayasofya Meydanı'nda Müslüman oldu Eskişehir'de Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan genç saldırıya uğradı! MHP Lideri Bahçeli parkta yürüyüş yaptı Evden kaçtı sahibi dahil 3 kişi yaralandı! O anlar kamerada! Kağıthane'deki görüntüler ekipleri harekete geçirdi! İşte aldığı ceza Metro hattında arıza 27 saattir devam ediyor! Vatandaşlar isyanda...