Ankara'nın ilçe ilçe korona haritası

‘Hayat Eve Sığar’ uygulamasının Ankara için güncellenen risk haritasına göre kırmızı ile gösterilen (yüksek riskli) bölgeler yayılarak çoğalmış durumda. Nüfusun yoğun olduğu ilçelerde neredeyse vakanın olmadığı bölge yok.

Koronavirüs salgınında uzmanlar ‘ikinci dalga’ tehlikesine karşı uyarılar yaparken, Başkent’te bir süredir artan vaka sayıları dikkat çekiyor. Ay başında güncellenen ‘Hayata Eve Sığar’ uygulaması, Ankara’nın neredeyse tüm ilçelerinde kırmızıyla gösterilen yüksek riskli bölgelerin arttığına işaret ediyor .Özellikle nüfusun yoğun olduğu merkez ilçelerde normalleşme sürecinin başladığı günden bu yana yüksek riskli bölgelerin yayılarak çoğalmış olduğu gözleniyor.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın yaptığı açıklamaların ardından en çok vaka artışının görüldüğü illerden biri olan Ankara’da son durum şöyle:

Batuhan Karadeniz'den Mauro Icardi'ye: "Böyle bir video paylaşamazsın" Özdilek'lere boy boy tencere ve tava setleri geliyor! Başkan Hasan Arat kabus gibi geçen sezonun faturasını iki isme kesti Türkiye'nin Demir Kubbesi olacak! Fırtına, yağmur ve toz taşınımına dikkat Gram altın düşüşte! İşte güncel altın fiyatları