Ankaralı minibüsle vals yapıyor!

Ankara'da etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Yolların buz tutmasıyla birlikte kayan bir minibüsün videosunu sosyal medya hesabından paylaşan Ankara Büyükşehir Belediye eski Başkanı Melih Gökçek, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a seslendi.

Ankara'da kar yağışı bugün etkisini iyice artırdı. Olumsuz hava şartlarına hazırlıksız yakalanan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a sosyal medyada birçok tepki gösterildi.

#Ankarakardanakavt etiketiyle tepkilerini dile getiren vatandaşlar arasında  Ankara Büyükşehir Belediye eski Başkanı Melih Gökçek de yer aldı.

"NE KADAR ALKIŞLASAN AZ."

Gökçek, yolların buz tutmasıyla birlikte kayan bir minibüsün videosunu sosyal medya hesabında paylaşıp Yavaş'a seslendi.

"Sevgili Yavaş, Ankaralı senin sayende minibüsle vals yapıyor." diyen Gökçek, "Bir kar yağdı Ankaraya valsi bile öğrettin. Ne kadar alkışlasan az." ifadelerini kullandı.

Kartal'da devrilen hafriyat kamyonunun altında kalan işçi öldü Ege Denizi'nde gece vakti deprem! Milli Eğitim Bakanı Tekin'den şiddet olayı ile ilgili açıklama
Sonraki Haber