Angelina Jolie kızı Shiloh ile gittiği Maneskin konserinde eğlenceli anlar yaşadı

47 yaşındaki Amerikalı oyuncu Angeline Jolie, 2014–2019 yılları arasında evli olduğu meslektaşı Brad Pitt'ten dünyaya gelen 16 yaşındaki kızı Shiloh Nouvel Jolie-Pitt ile birlikte İtalyan müzik grubu Måneskin'in konserinde görüntülendi. Anne - kız gittikleri konserde şarkılara eşlik edip, doyasıyla eğlenirken Shiloh'un babası Bradd Bitt'e olan benzerliği ise görenleri şaşkına çevirdi. İşte Angelina Jolie ve kızının eğlenceli anları...

This browser does not support the video element.

Angeline Jolie, Brad Pitt ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Shiloh ile birlikte görüntülendi. Jolie, kızıyla beraber "Zitti e buoni" şarkıcı ile 2021 Eurovision Şarkı Yarışması'nda birinci olan Måneskin grubunun konserine gitti. Konserde eğlenceli dakikalar yaşayan anne - kızın şarkıya eşlik ettiği anlar sosyal medyada gündem oldu.


BABASININ KOPYASI


2021 Eurovision'da İtalya'ya birincilik getirten Måneskin grubunun konserinde görüntülenen dünyaca ünlü çiftin kızları Shiloh için 'Nasıl bir gen taşıyorsun', 'Babasının kopyası', 'Bakınca Brad Pitt'i gördüm', 'Güzelliğini annesinden almış', 'Babasının ikizi olabilir mi?', 'Ne kadar güzelleşmiş', 'Bu güzellikle annesinin tahtını alır' yorumları yapıldı. Doğal güzelliğiyle dikkat çeken Shiloh'un babasına olan benzerliği dikkat çekti.


ANNE - KIZ DOYASIYA EĞLENDİ

Baba Brad Pitt'e olan benzerliğiyle sıkça adından söz ettiren Shiloh, konserde annesiyle birlikte şarkıya eşlik etti. Kendisini bir ara şarkının ritmine kaptıran 47 yaşında Jolie, yerinde zıplayarak dans etti. Anne ve kızın konserde çekilen samimi anları ise sosyal medyada viral olan ve kısa sürede yüzbinlerce kişi tarafından izlendi.









Oktay Kaynarca, Süleyman Çakır'ı ölümünün 20. yılında andı Taner Tolga Tarlacı cezaevinde: Yasin Obuz'a seslendi! Derya Uluğ tepkilerin hedefinde! Hayranları G.Saray'a küfür etti Yaşar Alptekin camide vaaz vermeye başladı İlk cinsel deneyimini anlatan oyuncunun normalleştirilmesine tepki! İşte Burak Özçivit'in ödül gecesine damga vuran Gazze açıklaması!