Analiz: Dünyada en çok tercih edilen 4 Metaverse Coin!

Yatırım yapabileceğiniz Metaverse Coin bulmak ve bunların içerisinde bu yıl hangilerinin uzun vadeli potansiyeli olduğunu öğrenmek zor olabilir. Ancak analizler sonucu arkasında güçlü topluluk desteği olan ve dünyada en çok tercih edilen 4 Metaverse Coin ile tanışın.

Metaverse Coin listeleri şu sıraları yatırımcıların ilgi odağı haline geldi. Arkalarında güçlü bir topluluk desteği olan projeleri bulmak ve 2022 yılında nasıl bir potansiyel taşıdıkları öğrenmek analizler sonucu ortaya çıkıyor. Kripto para haberlerini takip edenler son günlerin en çok yatırım alan Metavarse projelerini de araştırıyor. İşte Dünyada en çok tercih edilen 4 Metaverse Coin...

2022 yılında çantanızda ya dijitak cüzdanınızda bulunması gereken ve gelecek vaad eden Metaverse Coinleri daha önce listelemiştik. Analistlerin ve kripto para yatırımcılarının şimdi de gözü kulağı popüler Metaverse projelerinde.

Dünyada En Çok Tercih Edilen 4 Metaverse Coin

Decentraland (MANA Coin): 3D Metaverse projesi olan Decentraland (MANA) uzun süredir piyasada devam ediyor. Unity ile oluşturulan iç tarayıcı içi deneyime sahip olan Decentraland'da kullanıcıların arazi satın alması ve platformda yer alan oyna-kazzan etkinliklerine katılabilmek mümkün. Dünyada en çok tercih edilen Metaverse Coinlerinin başında gelmesi pek de şaşırtıcı değil.

Sandbox (SAND Coin): Şu sıralar dünyada en çok yatırım alan ve arkasında güçlü bir topluluk desteği barındıran The Sandbox (SAND) en hiper metaverse kripto paralarından biri olarak kabul ediliyor. Kullanıcıların oluşturdupu karakterleri beğenilerine göre özelleştirme ve oluşturmalarına olanak tanıyan SAND Coin 2022'nin en popüler projelerinden biri olmaya aday.

Axie Initinity (AXS): Kripto para milyarderleri olan FTX kripto para borsasının da kurucusu olan Sam Bankman-Fried'in potansiyel Metaverse coin projesi olarak ilan ettiği Axie Initinity (AXS Coin) sanal evrenin potansiyelini göstermesi bakımından şu sıraları yatırımcıların da gözdesi. Axie Infinity'nin play-to-earn özelliği ile kullanıcılar sanal kredi toplayabilyor, üretebiliyor ve satabiliyor.

Smooth Love Potion (SLP Coin): Pokemondan ilham alan bir evren olan Axie Initinity platformuna yardımcı bir token olan Smooth Love Potion (SLP) Temmuz 2020'de piyasaya sürüldü. Piyasadaki en değerli metaverse kripto oyunlarından biri olan Smooth Love Potion şu sıralar dünyada en çok tercih edilen projelerden biri olarak göze çarpıyor.

Ankara’da fabrika yangını! Cumhurbaşkanı Erdoğan, 7 ülkenin büyükelçisini kabul etti Fahiş fiyatla mücadele! Ambalaj üzerine tavsiye fiyat
Sonraki Haber