Amorti 2022 belli oldu mu? 2022 Amorti rakamları açıklandı mı? Amorti sayıları sorgulama!

Amorti 2022 belli oldu mu? Yeni yıla saatler kala Milli Piyango İdaresi Yılbaşı Özel Çekilişi amorti numaraları da gündeme geldi. Amorti isabet eden biletleri sorgulamak isteyenler milyonlarca vatandaş biletlerin son rakamlarından birine amorti çıktığı an Milli Piyango internet sitesine akın etmeye başlıyor. Peki Yılbaşı çekilişi Milli Piyango Amorti kaç oldu? Amorti hangi rakamlara çıktı? Amorti rakamları 4 ve 5 oldu.

MPİ biletlerine amorti çıkanlar bilete verdikleri parayı çıkarmış oluyor. Yılbaşı çekilişi sonuçlarının açıklanmasının ardından tam, yarım ve çeyrek biletlere isabet eden ikramiyeler de sahiplerini buluyor. Özellikle amortiyi tutturanlar "Yılbaşı çekilişi 2022 amorti sorgulama" nasıl yapılır sorusuna yanıt arıyor.

2022 Milli Piyango Yılbaşı çekilişinde Amorti rakamları 4 ve 5 oldu.

Amorti 2022 Kaç Numara?

Amorti sorgulama ekranı Milli Piyango internet adresinden yapılabileceği gibi yılbaşı çekilişinin hemen ardından sitemizden de takip edilebilir. Bilindiği gibi amorti bilet kazanmak için biletin son rakamlarından birinin amorti çıkmış rakamlardan biri ile uyuşması gerekiyor.

Milli Piyango İdaresi Yılbaşı Özel Çekilişi 2022 sonuçları yılbaşı gecesi "amorti 2022 hani rakama çıktı, amorti kaç" haberimizde olacak.,

MİLLİ PİYANGO SONUÇLARI AMORTİ SAYILARI BURADA! AMORTİ SORGULAMA EKRANI

Görür'den o ilçeye kritik uyarı: Etrafınız deprem kaynağıyla dolu! Kulüpler Birliği geri adım atmıyor! TFF'ye istifa baskısı... İsrail'in sınırdaki hedeflerine 4 saldırı...
Sonraki Haber