ABD'de polis vahşeti bir kez daha kamerada!

ABD'de polisin, George Floyd isimli siyahi Amerikalıyı öldürmesinin ardından şiddetlenerek devam eden protesto gösterilerinden korkunç görüntüler gelmeye başladı. Son olarak güneşi ve sahilleri ile ünlü Kaliforniya eyaleti kana bulandı!

ABD'de bir polisin Afroamerikalı George Floyd’u gözaltına alırken boğarak öldürmesinin ardından başlayan protestolar Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) dört bir yanında devam ediyor.

Adeta bir iç savaşı anımsatan ve "Amerikan Baharı" olarak tanımlanan eylemlerde polis ve göstericiler arasında şiddetli çatışmalar yaşanıyor.

Ülkeden her dakika yeni vahşet görüntüleri medyaya düşerken, son olarak güneşi ve sahilleri ile ünlü Kaliforniya eyaletinden korkunç görüntüler geldi.

ABD'DE KAN GÖVDEYİ GÖTÜRÜYOR!

TRT World üzeri kanla kanla kaplı olduğu görülen ve Sacramento, Kaliforniya'daki protestolar sırasında polis tarafından vurulduğu iddia edilen bir Afroamerikalının görüntülerini yayınladı.

Dış operasyonlaran sorumlu TRT Genel Müdür Yardımcısı Serdar Karagöz bu korkunç görüntüleri "Daha kötüye gidiyor..." notuyla paylaştı.

26 Nisan 2024 Cuma TJK at yarışı programı açıklandı! Gaziantep'te vatandaşları tedirgin etti! 25 Nisan 2024 TJK at yarışı koşu sonuçları belli oldu!
Sonraki Haber