Ambulansla giderken ölümden döndüler

Muğla'dan Denizli'ye hasta nakleden ambulans sirenleri açık halde kırmızı ışıkta geçerken, kendisine yeşil yanan Orman İşletme Müdürlüğü'ne ait kamyonetle çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile devrilen ambulans metrelerce sürüklendi. Ambulansın savrulduğu yönde ilerleyen bir yaya ise saniyelerle ölümden döndü. Kazada ambulanstaki 5 kişi ile kamyonetin sürücüsü yaralandı.

This browser does not support the video element.

Feci kaza, Pamukkale ilçesi Acıpayam Bulvarı üzerinde yaşandı.

İHA'nın habrine göre, Muğla’dan Denizli’ye hasta nakleden Gülbahar A. yönetimindeki ambulans sirenleri açık vaziyette kırmızı ışıktan geçmek istedi.

O sırada ambulansa göre kavşağın sağındaki yöne yeşil yanması üzerine Murat Dektaş idaresindeki Orman İşletme Müdürlüğüne ait kamyonetle hareket etti. 

MOBESE kameralarına anbean yansıyan kazada ambulans ile kamyonet kavşağın tam ortasında kafa kafaya çarpıştı.

Çarpmanın şiddeti ile devrilen ambulans metrelerce sürüklenip aydınlatma direği ile trafik levhalarına çarparak durdu. 

SANİYELER İLE ÖLÜMDEN KIL PAYI KURTULDU

Kaza anında yaya geçidinden ilerleyen bir kişi ise saniyelerle ölümden döndü. Tam yaya geçidinden ilerlerken arkasında yaşanan kaza ile büyük korku yaşayan kişi koşarak karşıya geçti.

Kaza sonrası olay yerinde tam anlamı ile can pazarı yaşandı. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri devrilen ambulansta sıkışan sağlık görevlileri ve hastayı kurtarmak için büyük uğraş verdi.

Kazada yaralanan ambulans sürücüsü Gülbahar A., Murat Dektaş, sağlık görevlisi Tuğçe B. ve Tülay C.'nin yanı nakledilen hasta Murat Büyükkör ile Orman İşletme Müdürlüğüne ait kamyoneti kullanan Mehmet Sarıkaya çevre hastanelerde tedavi altına alındı.

Deprem sonrası heyelan yolu kapattı! İşte o anlar Genç kadın kameraya alıp erkek arkadaşından yardım istedi.. 10 milyonluk lüks araçlar ele geçirildi! Bakın neden getirilmiş... Dev gemi iskeleye böyle çarptı Şişli Belediyesi 48 işçiyi gerekçe göstermeden işten çıkardı! Kemeri açıldı, savrulup düştü...