Altunizade'deki kaos bitti

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, sık sık izdiham ve kaosa sahne olan Altunizade metrobüs durağında yolcu yoğunluğunu azaltmak için peronu genişleterek merdiven inşa etti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) bağlı kuruluşlarından İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü, Altunizade metrobüs durağında yaşanan yoğunluğu azaltmak için istasyona ilave 300 metrekarelik yeni bir indirme peronu inşa etti. Böylece istasyona yanaşan araç sayısı 5'ten 9'a yükseltildi.

Ayrıca yolcuların perondan çıkıp metro istasyonuna ulaşabilecekleri yeni bir merdiven yapıldı. Vatandaşların istasyona giriş çıkışlarını rahatlatmak için ayrıca istasyona 5 adet turnike, 1 adet biletmatik ve 2 adet iade validatörü eklendi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Murat Ongun, haberi "Altunizade metrobüs durağında artan yoğunluğa çözüm olarak istasyon genişletildi ve yeniden düzenlendi. Florya ve Beşyol İstasyonları da yakında düzenlenecek. Bu duraklardan canlı yayın yapan bazı haber kanallarının bilgisine..." notuyla paylaştı.

Galatasaray kendi Sebastian Szymanski'sini buldu! İmza atmaya geliyor Bakan Şimşek, kritik toplantılara katılmak için ABD'ye gitti Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kritik görüşme
Sonraki Haber