Altun'dan darbe imasında bulunan CHP'li Özel'e tokat gibi cevap: "Hadsizler bilmelidir ki..."

FETÖ ağzı ile hükmete ve ona bağlı bürokratları tehdit eden CHP'li Özgür Özel'e yanıt İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan geldi. Altun, "hadsizler bilmelidir ki Recep Tayyip Erdoğan ve yol arkadaşları hiçbir tehdide boyun eğmez." dedi...

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in TBMM'de düzenlediği toplantıda 17-25 Aralık kumpasları sonrası partiye hakim olan FETÖ diliyle paralel açıklamaları kamuoyunda büyük tepki çekti.

Hem Cumhurbaşkanı ve hükümetini hem de bürokratları darbe iması ile tehdit eden Özel'e yanıt İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan geldi. 

Sosyal medya hesabından Özel'e cevap veren Altun, "Cumhurbaşkanlığı Hükümet sisteminin başarısını hazmedemeyip halkın iradesiyle seçilen Cumhurbaşkanımızın ve Hükümetinin meşruiyetine dil uzatan ve aba altından sopa gösteren hadsizler bilmelidir ki Recep Tayyip Erdoğan ve yol arkadaşları hiçbir tehdide boyun eğmez." ifadesini kullandı. 

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü Çanakkale Boğazı'nda kuru yük gemisinde yangın Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yılmaz'ın ailesine taziye telefonu
Sonraki Haber