Altun: Temiz siyaseti savunan biziz!

HDP'li Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş'a yönelik yapılan provokatif paylaşım, AK Parti'ye mal edilmeye çalışıldı. Konuya ilişkin siyasiler tek ses olup durumu kınarken, bir açıklama da İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan geldi. Altun, "Hamdolsun, temiz siyaseti, temiz toplumu savunan biziz!" dedi.

HDP'nin tutuklu bulunan eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve eşi Başak Demirtaş'a yönelik sosyal medyada yapılan çirkin paylaşım AK Parti'ye mal edilmeye çalışıldı.

Ancak AK Parti'li isimlerden art arda gelen kınamalar, yapılmaya çalışılan algı operasyonunu çökertti.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, paylaşımın bir kesime mal edilmeye çalışıldığını kaydederek tepki gösterdi.

 Altun'un açıklaması şöyle:

"Sosyal medya mecralarında her gün sayın Cumhurbaşkanımıza, ailesine, çalışma arkadaşlarına hakaret edenler bugün adı sanı belli olmayan bir müptezelin terbiyesizliğini bir kesime mal etmeye çalışıyorlar. Oysa ki hakikati ve ahlaklı davranmayı her alanda savunanlar bizleriz.

"EN ÇOK MÜCADELE EDEN BİZİZ!"

Terör örgütlerine sırtını dayayanları mağdur pozisyona iten bu ahlaksızların kimler oldukları ve neye hizmet ettikleri milletimizin malumudur. Bu noktada kimsenin kendine ahlaki üstünlük atfetmesinin ya da aşağılık kompleksine girmesinin bir anlamı yoktur. Gerçekler ortadadır.

 Kimse hakaret etmesin, kimsenin izzeti hedef alınmasın diye en çok mücadele eden de biziz. Çünkü adı, sanı ve makamı belli olan kimi muhalefet partililerin küfür ve hakaretlerine yıllardır en çok maruz kalmış olan da biziz. Hamdolsun, temiz siyaseti, temiz toplumu savunan biziz!"

Terör örgütünün sorumlularından Fehmi Oral Meşe yakalandı! İstanbul'da bazı vapur seferleri iptal edildi Altında yüksek fiyat dalgalanması!
Sonraki Haber