"Büyük Altay" 107. yaşını kutluyor

Büyük Altay 107 yaşında... Pandemi sebebiyle hiçbir etkinlik düzenlemeyen Altay’da, taraftarlar şehrin farklı noktalarında kulüplerinin yeni yaşını kutladı. Sosyal mesafe kurallarına uyan siyah-beyazlılar, Alsancak Stadyumu başta olmak üzere Gaziemir, Eski İzmir ve Bozyaka gibi şehrin birçok noktasında meşaleler, tezahüratlar ve pankartlar ile kutlama yaptı.

İzmir'in köklü kulübü Altay, 107 yaşını kutluyor... Bu sezon TFF 1. Lig'de mcüadele eden ve Süper Lig hedefiyle yoluna devam eden Siyah-Beyazlılar, 16 Ocak 1904 tarihinde kuruldu.

Türk futboluna pek çok isim kazandıran ve uzun yıllardır Süper Lig'e hasret kalan İzmir'in güzide kulübü, 107. yıl dönümü ile alakalı sosyal medyadan kutlama mesajı yayımladı. Mesajda, "Kurulduğu günden bu yana attığı her adımda taraftarını ve camiasını onurlandırmak için mücadele eden, kuruluş ilkelerine sadık olan ve her zaman tarihine bağlı kalan Büyük Altay 107 yaşında!" ifadelerine yer verildi.

Altay'ın eski yıldızlarından tanınmış simalara ve siyasetçilere kadar pek çok tanınmiş isim 107. yaş kutlamalarına katıldı. "Büyük Altay" du özel gün nedeniyle yeni bir görsel hazırlayarak bunu bütün sosyal medya hesaplarında kullandı.

14 ilde FETÖ’ye yönelik 'Kıskaç-12' operasyonu! 60 şüpheli yakalandı Şartlar Fed’i faiz indirimine zorluyor Beşiktaş'ta Tayyip Talha formasını geri almaya hazırlanıyor
Sonraki Haber