Alpay Başaran ile Gaya Başaran çiftinden kötü haber! Boşanmak için mahkemeye başvurdular

10 yıl önce evlenen cemiyet hayatının renkli isimlerinden Alpay Başaran ile Gaya Başaran'ın boşanmaya hazırlandığı ortaya çıktı. İki ay önce evlerini ayıran çift boşanmak için resmi işlemlere başladı. İşte detaylar...

Alpay Başaran ile Gaya Başaran, yedi aylık flörtün ardından Mayıs 2012'de evlenmişti. Sosyetik çiftten kötü haber geldi. Sabah Gazetesi yazarı Bülent Cankurt, bugünkü köşesinde ikilinin boşanma kararı aldığını duyurdu. İki ay önce evlerini de ayıran Alpay Başaran ile Gaya Başaran, boşanmak için resmi işlemlere başladı.


İşte Bülent Cankurt'un ''Resmi işlemler başladı boşanıyorlar'' başlıklı yazısı...


Evliliklere musallat olan kara bulutlar, ayrılıklar ve boşanmalar hız kesmeden devam ediyor. Yine herkesi çok şaşırtacak bir boşanma haberim var. Bu seferki tatsız haberin kahramanları; Eylül 2011'de flört etmeye başladıklarını da, 27 Mayıs 2012'deki izdivaçlarını da ilk bu köşeden öğrendiğiniz Alpay-Gaya Başaran çifti.

İKİ AY ÖNCE EVLERİNİ AYIRDILAR

Anne–baba olmak için yıllarca uğraşan, çocukları olmasa da evlilikleri mutlu mesut devam eden ikili boşanmaya karar vermiş. En son haziran ortasında, Bodrum'da bir mekan açılışında gördüğüm çift, artık bu kısa sürede ne yaşadıysa iki ay önce evlerini ayırmış ve boşanmak için mahkemeye başvurmuş!

GAYA BAŞARAN BOŞANMAKTA KARARLI

Şimdiye kadar tartıştıklarını bile duymadığım çiftin boşanacak olmasına çok şaşırdım doğrusu. Çıkmadık candan ümit kesilmez ama özellikle 2007'de vefat eden gazeteci Ufuk Güldemir ile ilk evliliğini yapan Gaya Hanım'ın çok kararlı olduğu konuşuluyor.

Metin Külünk'ten Rifat Hisarcıklıoğlu'nun paylaşımına tepki! 18 Nisan 2024 TJK at yarışı koşu sonuçları açıklandı! Tokat'ın turistik ilçesi Sulusaray'da deprem paniği yaşanıyor...
Sonraki Haber