Alişan'ın yeğeninden Buse Varol'a yürek yakan sözler! Selçuk Tektaş'ın kızı söyledikleriyle herkesi ağlattı!

Şarkıcı Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş'ın ölümü sonrası kızından yürek yakan sözler geldi. Tektaş'ın cenazesi sonsuzluğa uğurlanırken en büyük kızının Buse Varol'a söyledikleri yürekleri parçaladı.

Koronavirüs nedeniyle uzun süredir hastanede tedavi gören ve tüm çabalara rağmen kurtarılamayan şarkıcı Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş'ın cenazesi sonsuzluğa uğurlandı. Kılınan cenaze namazında sanat camiası Alişan'ı yalnız bırakmadı. Tüm ailenin ayakta durmakta zorlandığı törende Tektaş'ın en büyük kızının Buse Varol'a söylediği sözler törendekileri ağlattı.

Babam Bıraktı Sen Bırakma Ne Olur!

Cenaze töreninde Selçuk Tektaş'ın en büyük kızı Eyşan Alişan'ın eşi Buse Varol'un yanına giderek; "Babam Bıraktı, sen bırakma ne olur" dedi. Bu sözlerin duyulması üzerine törendeki herkesin gözleri doldu.

Alişan'ın yeğeninin sözleri sonrası Varol, gözyaşları içerisinde "Seni Asla bırakmayacağım" diyerek karşılık verdi.

Alişan'dan Selçuk Tektaş mesajı!

Başarılı şarkıcı, cenaze töreni sonrası kardeşi Selçuk Tektaş için bir mesaj yayınladı. Mesajda; " Abim bizi öksüz bıraktım gittin..Sen benim kardeşimdin,neşemdin,arkadaşımdın,sırdaşımdın herşeyimdin..Ben şimdi sensiz ne yapıcam..Dualar ettik,şifalar gönderdik ama hiçbiri fayda etmedi..Allahım seni bizden daha çok istedi yanına aldı..2 çoöuğum,2 yegenım vardı şimdi 4 çocuğum var artık..Sen rahat uyu Eyşanım,Ceylanım,Merve’m bana emanet..Seni çok seviyorum abim..Yaşadığın sürece beni gururlandırdığın her an için sana teşekkür ederim..Seni birdaha görememek beni delirtiyo olsada maneviyatını her zaman yaşatacağım Selçuk’um..Seni çok seviyorum Allah’ım mekanını cennet eylesin İnşallah.." dedi.

İsrail'e bir darbe de oradan geldi Balkanlar’dan Türkiye’ye bu kez döviz yağmuru başladı İliç'te iki ay sonra kahreden haber! Cansız bedenine ulaşıldı
Sonraki Haber