Canlı yayında tuhaf soru: Beleş mi aldın karıyı?

'Demet ve Alişan ile Sabah Sabah' programına konuk olan şarkıcı Yaşar İpek, yeni parçasının Sezen Aksu tarafından kendisine hediye edildiğini belirtti. Program sunucusu Alişan ise bu duruma 'Beleş mi aldın karıyı' şeklinde cevap verince ekran başındakilerin tepkisini çekti. İşte Alişan'ın karı gafı ayrıntıları...

This browser does not support the video element.

Yakın dostlar Demet Akalın ve Alişan'ın sunduğu 'Demet ve Alişan ile Sabah Sabah' isimli program bugün üçüncü bölümüyle ekranlara geldi.

Survivor yarışmacıları Evrim Keklik, Yasin Obuz ve şarkıcı Yaşar İpek'in konuk olduğu programa sunucu Alişan'ın yaptığı gaf damga vurdu.

Yeni şarkısından bahseden Yaşar İpek, Sezen Aksu'nun parçayı kendisine armağan ettiğini söyledi.

"BELEŞ Mİ ALDIN KARIYI"

Bu sözler üzerine şaşkına dönen sunucu Alişan, "Yemin et... Beleş mi aldın. Beleş mi aldın karıyı. Hakikaten beleş mi aldın" ifadelerini kullandı.

Reji, canlı yayındaki bu gafı kesmekte gecikince ekran başındakiler kısa süreli bir şaşkınlık yaşadı.

Oktay Kaynarca, Süleyman Çakır'ı ölümünün 20. yılında andı Taner Tolga Tarlacı cezaevinde: Yasin Obuz'a seslendi! Derya Uluğ tepkilerin hedefinde! Hayranları G.Saray'a küfür etti Yaşar Alptekin camide vaaz vermeye başladı İlk cinsel deneyimini anlatan oyuncunun normalleştirilmesine tepki! İşte Burak Özçivit'in ödül gecesine damga vuran Gazze açıklaması!