Alişan "Yandaş mısın" sorusuna bakın ne cevap verdi!

Şarkıcı Alişan bugün katıldığı bir radyo programında beklemediği bir soruyla karşılaştı. Ünlü şarkıcı kendisine sorulan "Yandaş mısın" sorusuna bakın ne cevap verdi.

Alişan AK Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yakınlığıyla bilinen isimlerin başında geliyor. Zaman zaman muhalif kesim tarafından eleştirilen şarkıcı bugün katıldığı bir radyo programında yine hedef tahtasına oturtuldu.

Alişan Yandaş Mısın Sorusuna Cevap Verdi

Ünlü şarkıcı, kendisine yöneltilen Yandaş mısın sorusuna, "AK Parti'nin konserlerin en az yer alan sanatçılardanım. Müzikte Torpil olmaz" diyerek cevap verdi.

Alişan'ın açıklamaları şöyle:

"Ben 1998 yılından beri müzikten paramı kazanmaya başladım. Konserler, televizyon programları, diziler, albümler yaptım. Bu ayrışma 6-7 senedir var... Biz 2000'lerde sabah başka partinin konserine akşam farklı bir partinin konserine giderdik. İnsanlar daha geniş bakıyorlardı. Maalesef bu sosyal medyadan dolayı böyle oluyor... Herkesin canı sağ olsun ben sanatçıyım. Bu düşünceyi ben değiştiremem."

Ünlü şarkıcı sözlerine şöyle sürdürdü:

"Ben sesimle para kazandım. AK Parti’ nin konserine en az ben gitmişimdir. Ben yıllardır tüm kanallarda program yaptım. Müzikte torpil olamaz. Belki şöhret olabilirsin ama para kazanamazsın. Arz talep meselesidir. Maddi gücünle bir şarkı yaparsın eğer o şarkı sevilmez veya bir kulüpte sahneye çıkıp dolduramazsan sahibi seni bir daha çıkarmaz ki. Yani müzikte torpil olmaz."

Bu nasıl sol? CHP'li Afyonkarahisar'da faşist uygulama... İran'a ait askeri üsse hava saldırısı! Irak'ta peş peşe patlamalar Ömer'den Cemre'ye Zübeyde Hanım'ın Atatürk'e söylediği ninni olay oldu
Sonraki Haber