"Ali Koç, takımı şampiyon yapma mecburiyetindedir!"

Fenerbahçe'nin efsane başkanlarından Ali Şen, Türkiye Futbol Vakfı Stadyum Dergisi’ne verdiği röportajda önemli açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe’de iki dönem başkanlık yapmış efsane isimlerden Ali Şen, verdiği röportajda bu sezon sarı-lacivertlilerin mutlak suretle ligde şampiyon olması gerektiğine vurgu yaptı. Şen, “Fenerbahçe'nin büyüklüğünü ülkemize gelen yabancı futbolcular da bilmiyor. 6 sezondur şampiyonluk yaşamaması acı bir tablo. Fenerbahçe'nin bunu taşıması zordur. Onun için Ali Koç, bu sene takımı mutlaka şampiyon yapma mecburiyetindedir” diye konuştu.

"NİHAT ÖZDEMİR HAKKINDA ŞÜPHEM YOK"

Şen, şunları söyledi: "Nihat Özdemir'i 1994'te yönetime ben almıştım. Dürüst, mütevazı ve ayakları yere basan bir yöneticidir. TFF başkanlığında iyi hizmetler vereceğinden kuşkum yok. Başarılı yıllarda başkan bendim ama Selim Soydan ve Şadan Kalkavan'ın emekleri unutulmaz."

YABANCI KURALI

"Arsenal da 11 yabancıyla oynuyor. Buna karşı değilim. Kulübesinde yabancı futbolcu çok ise yönetim yanlış demektir. Yabancıyı İstanbul'un güzellikleri için transfer etmemek gerek."

Kırmızı bültenle aranan Nurlan Zharımbetov yakalandı Meteorolojiden İzmir için fırtına uyarısı! Ankara hava durumu 16 Nisan 2024
Sonraki Haber