Ali Babacan'a Kırşehir'de 6'lı masa tepkisi: Onu kimse tanımazdı. AK Parti ile tanındı

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'a Kırşehir'de çeşitli ziyaretlerde bulundu. Bir vatandaş, Babacan'a 6'lı masa nedeniyle tepki gösterdi. Babacan'ın önüne geçerek, 'Tek başına parti kur onlarla birlikte olma, 6 kişiyle bu iş olmaz' dedi. TIR şoförü olduğu öğrenilen vatandaş sözlerini, 'Babacan'ı kimse tanımazdı. AK Parti ile tanındılar.' diye sürdürdü.

This browser does not support the video element.

Kırşehir ziyaretlerine Kaman ilçesindeki 'Halk Buluşması' ile başlayan Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, akşam saatlerinde il merkezinde bulunan parti binası önüne geldi.

Cacabey Meydanı'ndan yürüyerek Ticaret ve Sanayi Odasına (TSO) giden Babacan, iş insanları ile görüşmesi sonrası çıkışta bir vatandaştan beklenmedik 6'lı masa tepkisi ile karşılaştı.

TIR şoförlüğü yaptığı öğrenilen Arif Karadeniz adlı vatandaş, Babacan'ın önüne geçerek "Tek başına parti kur onlarla birlikte olma, sana oy vermezsem adam değilim, 6 kişiyle bu iş olmaz" diyerek tepki gösterdi. Babacan'ın "mesajı aldım" dediği vatandaş, "Altı kişiyle olmaz, Kırşehir'de de olmaz. Samimiyetimle söylüyorum. Onlarla yola çıkma tek başına çık tek başına yürü" dedi. Babacan ise vatandaşa "Biz Deva Partisi'ni kurduk. Ben aldım mesajı ama ne yapacağımıza sonra karar vereceğiz" dedi.

Babacan'a tepki gösteren Arif Karadeniz isimli vatandaş, daha sonra yaptığı açıklamada, "Babacan'ı kimse tanımazdı. AK Parti ile tanındılar. Ben tır şoförüyüm. Türkiye'de yol yoktu." diye konuştu.

Babacan, TSO ziyareti sonrası Esnaf Odaları Birliğine geçerek esnaf temsilcileri ile görüştü.

İHA

''Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor'' CHP'li belediyelerdeki akraba atamalarından Can Ataklı bile rahatsız! 'FETÖ'CÜLER SÜLEYMANCILAR CEMAATİNDE GİZLENİYOR!' Mardin Belediyesi'nin meclis toplantısında İstiklal Marşı gerginliği! "İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!" ABD’Lİ JOHN BASS KİMDİR? 15 TEMMUZ İLE BAĞLANTISI NE?