Ali Babacan kimlere mesaj veriyor?

İki usta isim, SuperHaber yorumcusu-Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ve Hürriyet yazarı - SuperHaber yorumcusu Nedim Şener ile "Memleket Aşkına"nın yeni bölümü SuperHaber Youtube kanalında...

Yarar ve Şener, "Memleket Aşkına"nın yeni bölümünde, 'düşünce suçlularını' serbest bırakmanın bir parmak şıklatma kadar kolay olduğunu belirten Ali Babacan'ın, “Hemen sadece düşünce suçu sebebiyle, hapiste kim var kim yoksa. İlk iş olarak, ilk iş düşünce suçlularını hemen hemen meclisin ilk günü birinci gün birinci madde düşünce suçlularını önce bir bırakın. Bir parmak şıklatmadır o kadar. Hapislerden çıksın insanlar. Onu görsünler ki, başkaları özgür düşünebilsin.” şeklindeki sözlerini değerlendirdi. 

Ahmet Davutoğlu'nun 'Mehmet Dişli' iddiasının da konuşulduğu programda, Babacan ve Davutoğlu'nun mesajlarının ne anlama geldiği üzerinde duruldu.

"Memleket Aşkına" yeni bölümüyle SuperHaber YouTube kanalında yanında...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

3’ü kanser 47 ilaç SGK geri ödeme listesine alındı Aziz Yıldırım'dan şampiyonluk şansları için yüzde tahmini geldi IRAK İLE ANLAŞMA SONRASI HAREKAT NASIL VE NE ZAMAN OLACAK?
Sonraki Haber