Alfa Romeo ilk SUV modeli Tonale’yi Türkiye’de satışa sundu

Türkiye’de kompakt SUV’ların premium otomobil pazarının yüzde 21,5’lik pay ile en büyük segmentini oluşturduğunu söyleyen Süslü, "Tonale’nin ürün gamına eklenmesi ile yılın ilk 9 ayında geçtiğimiz yılın satış rakamını geride bıraktık. Bu yıl sonunda ise geçtiğimiz yılın beş katından fazla satış adedine ulaşacağımızı öngörüyoruz. Alfa Romeo markası için Türkiye’de yeni ve büyümeye işaret eden bir dönem, Tonale ile başlıyor" diye konuştu.

Süslü'nün verdiği bilgiye göre, geçen yıl Türkiye'de toplam 200'e yakın araç satan Alfa Romeo, bu yıl 1000 adetlik satış hedefliyor.

Türkiye’de kompakt SUV pazarının yüzde 30’unu dizel motorların oluşturduğunu söyleyen Süslü, "Dizel, Türkiye pazarı için ayrı bir öneme sahip. Pazar araştırmalarından da biliyoruz ki Türkiye’de otomobil satın alanların yüzde 50’sine yakını bir sonraki otomobil tercihlerini de dizelden yana kullanıyor. Özellikle şirketler ve uzun yol yapanlar açısından Tonale’nin önemli bir alternatif olacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

AFAD yıkılan bina sayısını açıkladı! Deprem uzmanından korkutan uyarı geldi! DEM’li Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sezai Karakoç adını sildi Fenerbahçe penaltılarda yıkıldı, yarı final kapısı kapandı! Fenerbahçe'de tur gitti taraftarda öfke dinmedi: Neden Fred? Tokat'ta akşam vakti korkutan deprem! Diğer şehirlerden hissedildi