Alfa Romeo ilk SUV modeli Tonale’yi Türkiye’de satışa sundu

Imparato, "Türkiye EMEA bölgesindeki en yüksek potansiyel pazarlardan biri. Tofaş, Stellantis'in hem ticari hem de endüstriyel anlamda önemli bir ortağı. Türkiye Alfa Romeo için çok önemli bir pazar. Bu nedenle Alfa Romeo Tonale’nin uluslararası lansmanını İstanbul’da gerçekleştirmekten memnuniyet duyuyoruz. Alfa Romeo yeni ürün gamı ile Türkiye premium pazarında önemli oyunculardan biri olacak. Tonale de bu yolculuktaki önemli kilometre taşlarından ilki" dedi.

Alfa Romeo Türkiye Marka Direktörü Özgür Süslü, otomobilin Mart ayında tanıtılması ile birlikte, Avrupa'da 20 bin sipariş aldığından bahsederek, "Tonale’yi ülkemizde Temmuz ayında ön siparişe açtık. İlk 100 aracımızı, internet üzerinden 15 dakika gibi kısa bir sürede tükenmesi ülkemizde de modele olan ilginin göstergesi oldu. Ürün gamımıza dizel motor seçeneğinin ve ileriki dönemde şarj edilebilir hibrit versiyonların da katılması ile pazarın olumlu reaksiyonunun daha da hızlanmasını bekliyoruz" dedi.

Tokat depreminde kırılan fay hattı herkesi dehşete düşürdü! O bölgelerde kuvvetli yağış ve fırtınaya dikkat! Akaryakıt fiyatlarında son durum! İşte güncel fiyatlar Altın fiyatlarında hafta sonu hareketliliği! Emekli maaşlarına zam mı geliyor! Yılmaz hazırlık var diyerek duyurdu Malatya'da deprem oldu